Vertu a lansat cel mai ieftin telefon din portofoliul său de produse

Publicat pe 1 Iulie 2016
Aster Chevron, primul telefon din lume în realizarea căruia a fost folosit canvasul, este disponibil și în magazinele din România.

Încă de la fondarea companiei, materialele extraordinare au fost o caracteristică fundamentală a telefoanelor mobile Vertu. În 2002 când a fost lansat primul telefon Vertu, Signature, ecranul din cristal de safir, rubinul, pielea fină de viţel şi oţelul inoxidabil au jucat un rol important în diferenţierea brand-ului de alte telefoane produse în masă. De atunci, Vertu şi-a continuat pionieriatul în folosirea materialelor inovative şi de mare perfomanţă. Acum, când tehnologia de ultimă perfomanţă se îmbină mai bine ca niciodata cu brand-urile de lux, Vertu este în continuare lider de piaţă pe acest segment.  

Noul Aster Chevron, cel mai recent smartphone lansat de producătorul britanic de telefoane mobile de lux, pune în balanţă tehnologia ultraperformantă, serviciile personalizate şi calitatea inegalabilă a materialelor inovative, subliniată cu preponderenţă de un design autentic.  

Cele trei modele noi, care completează colecţia Aster, au fost concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi ale utilizatorului Vertu şi se disting prin materialele inovative folosite în crearea acestora. Pentru realizarea noului Aster Chevron s-a folosit pânză italiană canvas de cea mai bună calitate care ilustrează logo-ul brand-ului Vertu, fiind disponibil în trei culori: roz, albastru şi negru.

Hutch Hutchinson, directorul de creaţie de la Vertu, a declarat: “Cea mai fină piele reprezintă un standard al calităţii în industria luxului, dar nu este agreată întotdeauna de toată lumea. Deşi Vertu a mai folosit şi în trecut material neconvenţionale în procesul de producţie a telefoanelor sale, aceasta s-a întâmplat cu preponderenţă pentru modelele realizate la cererea clientului. Aster Chevron a fost creat pentru a satisface această cerere la un nivel mult mai mare.“  

Acesta a continuat, “O doză mare de atenţie şi grijă au fost necesare în selecţia corectă a materialului folosit pentru acest model. Bineînţeles că trebuia să fie rezistent, un smartphone Vertu fiind folosit de utilizatorul său în medie 8 ore pe zi. Produsele Vertu sunt recunoscute atât pentru estetica desăvârşită şi tactilitatea lor, cât şi pentru tehnologia performantă şi calitate, deci trebuia să fie un produs care nu doar să arate bine, ci să fie şi plăcut la atingere. Pentru a oferi un produs care să corespundă standardelor Vertu, am colaborat cot la cot cu un lider recunoscut al acestei industrii. Astfel a fost creat revoluţionarul material care îmbracă telefonul Aster Chevron.”

Noul telefon oferă un sistem de sunet Dolby® Digital Plus și o cameră foto certificată de Hasselblad, alături de un portofoliu de servicii, care cuprinde pachetele de Concierge Classic, Vertu LIFE și Vertu CERTAINTY. Toate aceste trăsături se combină pentru a face din Aster un accesoriu indispensabil unui stil de viață rafinat. Preţul telefonului este de 3900 euro.

Vertu a început să dezvolte conceptul de telefon mobil de lux la începutul anului 1998 și patru ani mai târziu a a lansat primul său produs, Signature, de la sediul său central din Hampshire, Marea Britanie. Astăzi, Vertu este în continuare liderul pieței al cărei pionier a fost, având în portofoliul său o gamă largă de produse: Signature, Signature Touch și Aster. Fiecare telefon din aceste colecții oferă o sinergie de neegalat între măiestria artizanatului, materialele premium, unicitatea design-ului, tehnologia de ultimă generație și serviciile personalizate, fiind asamblat manual de un singur artizan, al cărui semnătură este gravată în interiorul telefonului.

În România, telefoanele și accesoriile Vertu sunt disponibile prin intermediul unui singur importator şi distribuitor autorizat Vertu, al cărui reprezentanţă este situată în București, Str. Puțul lui Zamfir 37, telefon 021 312 33 98, www.vertu.com.ro

Alexandra Radu

Country Manager Vertu Romania

Email: alexandra.radu@vertu.com.ro

Telefon: 0733 303 200

Website: www.vertu.com.ro


SC Novicio Luxury Division SRL

Vertu a început să lucreze la primul telefon mobil de lux în anul 1998, iar după patru ani, compania a livrat primul său produs, Signature, de la sediul central din Hampshire, Anglia. Astăzi, Vertu...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!