Vertu lansează colecția Constellation îmbinând moștenirea britanică cu design-ul modern

Publicat pe 15 Februarie 2017
Producătorul britanic de telefoane mobile de lux, Vertu, lansează cea mai nouă generaţie de smartphone – Constellation, punând în balanţă tehnologia ultraperfomantă, calitatea excepţională a materialelor şi platforma de servicii dedicate Vertu. Conceput pentru “nomadul global”, Constellation include suport Dual SIM şi este adaptat pentru mai mult de 34 frecvenţe şi protocoale internaţionale. Display-ul HD WQHD AMOLED de 5.5″ din cristal de safir şi camera principală de 12 MP oferă imagini de o calitate excepţională, calitatea sunetului fără cusur fiind asigurată de un sistem Dolby Digital Plus. Serviciile exclusiviste Vertu Concierge şi Vertu Life vin în completarea stilului de viaţă al utilizatorului. Telefonul va fi disponibil în magazine începând cu data de 1 Martie 2017, în România livrarea primelor telefoane Constellation făcându-se pe baza unei de liste de aşteptare, întâietate având clienţii fideli Vertu. Preţul acestuia va fi de 4100 euro.

Vertu este cel mai cunoscut producător de telefoane mobile de lux din lume şi liderul industriei al cărei pionier a fost în urmă cu mai mult de o decadă.

Noul Constellation îmbină design-ul şi artizanatul britanic cu tehnologia ultraperfomantă şi serviciile dedicate Vertu, care vin în completarea stilului de viaţă al utilizatorului lor.

Design şi artizanat

Alegerea design-ului şi a tactilităţii este dusă la extrem de echipa Vertu, aspect exemplificat în fiecare detaliu al noului Constellation, telefon conceput pentru a crea o experienţă senzorială mai presus de utilizarea acestuia.

Pielea fină de pe spatele telefonului, finisată într-o varietate de culori calde, este procurată de la o renumită tăbăcărie italiană, afacere de familie veche de generaţii. Părţile metalice laterale şi şasiul sunt sculptate dintr-un aluminiu anodizat, pentru a oferi rezistenţă şi maleabilitate telefonului.

Perniţa ceramică din dreptul difuzorului este lustruită manual şi realizată special pentru performanţă acustică optimă şi confort, în timp ce un rubin meticulos tăiat şi încastrat în partea laterală a telefonului oferă acces la platforma de servicii exclusiviste Vertu. Plăcuţa metalică de pe spatele telefonului afişează mesajul “Fabricat în Anglia”.

Telefon global

Sloganul Vertu este "un telefon global”, iar Constellation a fost optimizat complet pentru persoanele care călătoresc în permanenţă. Ţinând cont de predilecţia clienţilor Vertu de a călători în multiple ţări, Constellation are integrat un sistem Dual-SIM pentru a le oferi acestora posibilitatea de a schimba cartelele şi furnizorul de servicii de telecomunicaţii în funcţie de destinaţie, echipa de dezvoltare şi cercetare Vertu asigurându-se că indiferent de ţară, telefonul Constellation are toate setările potrivite pentru regiunea aferentă.

Acest serviciu global este completat de accesul gratuit la platforma de Wi-Fi iPass, cea mai mare reţea de internet şi hotspot-uri din lume.

Performanţă

Constellation dispune de un display cu o înaltă rezoluţie datorită ecranului WQHD AMOLED de 538 pixeli per inch şi mai mult de 3.6 milioane de pixeli şi livrează imagini detaliate de o claritate extraordinară. Acesta este protejat de o secţiune solidă de cristal din safir de 140 carate, rezistent la zgârieturi.

Perfomanţa acustică excepţională se datorează sistemului de sunet ambiental Dolby® Digital Plus, amplasat în partea frontală a aparatului. Calitatea apelurilor este redată printr-un sistem de “noise cancellation” şi HD Voice.

Constellation îmbunătăţeşte şi activitatea în canalele de social media datorită camerei de 12 megapixeli, concepută special pentru acest tip de fotografii. Cu o foarte largă deschidere de 1.55 micro pixeli, camera integrată livrează imagini de o calitate superioară şi video-uri 4K, capturi slo-mo şi panoramice.

Alături de înalta performanţă audio şi vizuală, Constellation dispune şi de încărcare fără fir, NFC, Google Android™ 6.01 Marshmallow, memorie internă de 128GB, 4GB RAM, baterie de 3220mAh Li-ion şi comunicare criptată de la Silent Circle.

Servicii

Vertu este mai mult decât un telefon, este începutul unei experienţe globale, paşaportul către o lume plină de posibilităţi şi un instrument de lifestyle. Platforma de servicii exclusiviste dedicate constă în Vertu Concierge şi Vertu Life. Concierge-ul este disponibil pentru toţi utilizatorii telefoanelor Constellation şi oferă acces la o echipă de experţi capabili să îmbunătățească experienţele de călătorie sau lifestyle ale acestora.

Vertu LIFE oferă o selecţie personalizată de privilegii exclusiviste şi acces nerestricţionat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. Mai include şi acces gratuit la renumite “Private Member’s Club” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare posibilă doar pe bază de invitaţie şi experiențe de shopping cu “uşile închise”.

Platforma Vertu LIFE a fost setată ca un sistem sofisticat capabil să asimileze informații, să înveţe şi să se adapteze în funcție de persoana care îl foloseşte. Cu cât un utilizator foloseşte acest sistem mai des, cu atât mai repede acesta va răspunde perfect nevoilor sale. Aceasta este expresia de ultimă generaţie a tehnologiei personalizate.

Setup şi Optimizare

Aplicaţiile Vertu – Vertu Support, Vertu Setup, Vertu Sync şi Vertu Security Centre - sunt integrate complet pentru a optimiza performanţa şi conectivitatea telefonului. Acestea sporesc siguranţa clientului, a telefonului acestuia şi a datelor prezente în aparat datorită tehnologiei de top dezvoltată intern şi a partenerilor Vertu cu experienţă în acest domeniu. Acest serviciu include comunicare criptată, apeluri vocale, mesaje şi captări video comprimate, livrate în parteneriat cu Silent Circle. Adiţional, serviciul de Vertu Lost Phone face posibilă localizarea, apelarea, blocarea sau chiar ştergerea datelor din telefon în orice moment, asigurând posesorul telefonului de incapacitatea folosirii aparatului în cazul în care acesta ajunge în mâini străine. Vertu Sync permite un transfer facil şi sigur a datelor din telefon către sau dintr-un aparat care foloseşte sistem de operare IOS.

Vertu a început să dezvolte conceptul de telefon mobil de lux la începutul anului 1998 şi patru ani mai târziu a lansat primul său produs, Signature, de la sediul său central din Hampshire, Anglia. Astăzi, Vertu este în continuare liderul pieţei al cărei pionier a fost, având în portofoliul său o gamă largă de produse: Vertu Signature, Vertu Constellation, Vertu Aster şi Vertu Signature Touch. Fiecare telefon oferă o sinergie de neegalat între măiestria artizanatului, materialele premium, unicitatea design-ului, tehnologia de ultimă generaţie şi serviciile personalizate, fiind asamblat manual de un singur artizan, al cărui semnătură este gravată în interiorul aparatului.

Despre Vertu

Vertu are ca obiectiv livrarea experienţei celui mai bun telefon mobil din întreaga lume, combinând măiestria artizanatului cu materialele fără cusur, tehnologia inovativă şi serviciile unice. Astăzi, Vertu este liderul pieţei al cărei pionier a fost în urmă cu mai mult de o decadă. Telefoanele Vertu sunt disponibile în 400 de magazine, inclusiv 70 de boutique-uri Vertu, din 66 de ţări.

Reprezentanţa oficială a brand-ului Vertu în România a fost deschisă la începutul anului 2008. Cu sediul principal într-o renumită zonă a capitalei, Vertu România pune la dispoziţia clienţilor săi ultimele modele de telefoane şi accesorii lansate, consultanţă specializată pentru fiecare achiziţie, telefoane făcute pe comandă, posibilitatea personalizării telefonului cu o gravură sau embosare a pielii şi asistenţă în procedura de service.

Mai multe detalii despre brand şi produse găsiţi pe: www.vertu.com.ro sau www.vertu.com

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Alexandra Radu | Country Manager Romania at Vertu

alexandra.radu@vertu.com.ro l 0733303200

Domenii: Retail, Telecom, Lifestyle

SC Novicio Luxury Division SRL

Vertu a început să lucreze la primul telefon mobil de lux în anul 1998, iar după patru ani, compania a livrat primul său produs, Signature, de la sediul central din Hampshire, Anglia. Astăzi, Vertu...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!