verzuliu.ro lanseaza un forum pentru mamici

Publicat pe 20 Ianuarie 2017
Un portal verde creat pentru sanatatea ta dar nu in ultimul rand pentru mamici. Verzuliu.ro este fara dar si poate singurul website din Romania care promoveaza si sustine un mediu curat si o sanatate de fier.

Ce este Verzuliu si care este scopul sau?

A pornit de la o simpla idee, aceasta fiind educatia alimentara, dar pe parcursul dezvoltarii proiectului am ajuns la concluzia ca mamicile au nevoie de sfaturile unui pediatru, ca femeile au nevoie de sfaturile unui ginecolog, ca persoanele ce doresc sa slabeasca au nevoie de sfaturile unui nutritionist. Astfel, noi luptam sa strangem laolalta profesionisti ce doresc sa ajute.

O informatie gresita, un sfat venit de la o persoana fara studii medicale poate pune in pericol sanatatea copilului tau, chiar si sanatatea ta.

Mediul online este plin de informatii statice, informatii care nu se aplica oricum sau oricui.

Verzuliu este comunitate ce are un singur obiectiv, sanatatea, ce trage dupa sine ingrijirea fata de mediul inconjurator, fata de ceea ce mananci si fata de oamenii din jurul tau.

Vrei sa faci parte din comunitatea online verzuliu.ro?

Ne dorim sa fim aproape de orice campanie umanitara, sa sustinem orice cauza, sa fim recunoscuti ca oameni care ajuta fara a cere nimic in schimb.

De aceea participam la strangeri de fonduri, promovam campaniile verzi si ne inplicam in activitati de imbunatatire a mediului inconjurator prin strangerea de deseuri din paduri, sadim copaci in zonele desertificate, plantam flori in zonele "reci" din orasul nostru.

Prin ce se remarca Verzuliu.ro?

3 sectiuni, cele mai importante: forum mamici, comunitati menite sa ajute, recenzii produse naturale-concursuri online.

Forumul  pentru mamici este un real ajutor in solutionarea intrebarilor puse de mamici. Un pediatru raspunde in fiecare zi tuturor intrebarilor.

Un forum destinat intrebarilor de sanatate este la dispozitia comunitatii. Ceea ce il face important si ceea ce il diferentiaza de restul este faptul ca un ginecolog si un nutritionist raspund tututor intrebarilor.

Accesul la informatie reduce semnificativ numarul consultatiilor cu un medic specialist dar creste la fel de mult numarul cazurilor ajunse intr-o stare avansata grava.

Persoanele cu o varsta de pana in 18 ani au o teama de a-si expune problema medicala de natura ginecologica unui medic si prefera anonimatul. Aici intervine echipa verzuliu.ro si ajuta aceste persoane prin oferirea unor informatii obiective.

Concursurile online au ca si premii produsele trimise pentru recenzii echipei verzuliu. Odata ce ne-am asigurat ca produsul este in regula, se promoveaza printr-un articol-recenzie iar ca dovada de multumire fata de comunitatea verzuliu il oferim ca premiu celor care intra in micile noastre jocuri in comunitate.

Prin inscrierea in comunitatea verzuliu sustineti cauza noastra si ne ajutati sa aducem mai multe persoane, precum si sa crestem numarul specialistilor care vor solutiona problemelor de pe forum.

Ne gasiti pe:

Facebook: https://www.facebook.com/verzuliu/

Website: https://www.verzuliu.ro

Domenii: Farma, Lifestyle

Unic Biz Concept SRL

LOKA Agency este un concept nou in Romania din puct de vedere al ofertei de servicii. Ce este nou: un magazin online de website-uri si magazin online.Nu ca este tare: un magazin de magazine...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!