Vești bune pentru cei care doresc să învețe și/sau să aprofundeze domeniul marketingului digital

Publicat pe 1 Februarie 2019
Vești bune pentru cei care doresc să învețe și/sau să aprofundeze domeniul marketingului digital. Agenția BRANDION din Cluj-Napoca și-a propus să lanseze o platformă de e-learning cu scopul de a transmite cunoștințele dobândite în timp și de a educa micii antreprenori din România.

Platforma de e-learning este înca în stadiul de dezvoltare, însa pana la lansarea acesteia, Vlad Cristea, fondatorul agenției BRANDION, va publica o serie de materiale video gratuite cu același scop: să ajute micii antreprenori din România să creeze strategii de marketing online sustenabile:

“Pe internet, există foarte multă informație cu privire la modul în care funcționează marketing-ul online, însă o mare parte din această informație nu este de actualitate. Pentru cineva care este la început de drum, fie că dorește să se angajeze într-o agenție, fie că dorește să se ocupe de campaniile de marketing din firma proprie, este foarte greu să distingă informația bună de cea rea. În plus, nu este multă informație în limba Română. Pentru a veni în sprijinul lor, eu voi oferi conținut de specialitate, filtrat, livrat într-o forma ușor de ințeles” – a declarat Vlad Cristea.

Primul video a fost lansat chiar astazi. Acesta analizează motivul pentru care foarte mulți antreprenori ce și-au deschis o afacere de ecommerce de tip “dropshipping” pe celebra platformă Amazon eșuează.

“Există și o problemă de mentalitate. Nu doar la noi, ci peste tot. Oamenii au impresia că pe internet te imbogațești de pe o zi pe alta. Chiar dacă pentru un număr foarte restrâns de persoane lucrul acesta s-a întâmplat, în 99.9% din cazuri un business online este un business ca oricare altul, deci e nevoie de multă strategie și evident, multă muncă. Dorința aceasta a omului de a deveni bogat este fix punctul pe care mulți așa-ziși experți îl exploatează pentru a vinde cursuri pe care dacă le cumperi, vei învăța să faci averi peste noapte...sau cel puțin asta garantează dânșii” – completează Vlad.

Materialul video, primul din multele care urmează, a fost urcat pe canalul de YouTube a lui Vlad Cristea, și poate fi urmărit aici: De ce nu ai succes pe Amazon. Se fac bani usor prin dropshipping?


CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Brandion este o agentie de branding, marketing si design. In gama de servicii oferite de Brandion se numara: Digital marketing (SEO, SEM, PPC, Influencer Marketing),  Branding de produs...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →