Victor Angelescu pleacă din APS Holding pentru a se concentra pe FC Rapid București

Publicat pe 21 Ianuarie 2022
De 12 ani, numele lui Victor Angelescu este asociat cu APS Group, perioadă în care a evoluat de la funcția de manager al departamentului de recuperări creanțe al Asset Portfolio Servicing (APS) România la director executiv pe termen lung al întregului Grup Ceh în România. Însă, începând cu acest an, Angelescu și compania rămân parteneri într-un singur proiect: FC Rapid București.

Cu o experiență de 17 ani în managementul alternativ al activelor, în investiții imobiliare și în recuperarea de creanțe, APS Group are o prezență puternică în centrul și sud-estul Europei, fiind lider în domeniu în 15 țări. Cu o valoare nominală de 9.9 miliarde euro, grupul are în gestiune 99 de portofolii de credite neperformante (NPLs).

“Victor a condus întreaga activitate de recuperare a creanțelor între 2018 și 2021, extinzând succesul APS România și pe o multitudine de alte piețe. Datorită ambiției și devotamentului său, filiala din România, pe lângă altele, a devenit cea mai mare companie cehă din țară” a declarat Martin Machoň, CEO al APS Group. Compania a devenit operațională în România în 2007, unde a înregistrat venituri de peste 7 milioane de euro.

De-a lungul colobărării sale cu APS, Angelescu a acceptat, de asemenea, provocarea de a construi în cadrul Grupului din România și divizia de Real Estate, unde APS a identificat o serie de oportunități în piața locală, dintre care mai multe sunt pe cale să fie realizate.

Alături de APS, Victor Angelescu a fost implicat încă de la început în procesul de investiție în cadrul clubului sportiv Rapid București, atât ca reprezentant al companiei, cât și prin investiția personală. Clubul a promovat în acest sezon în prima ligă de fotbal din România și are cele mai mari ambiții atât pentru acest sezon, cât și pentru cele care urmează. Aceste aspecte necesită toată atenția lui Victor, în special negocierile cu diverși parteneri și sponsori.

“Am avut parte de un parcurs extraordinar în cei 12 ani în APS. M-am bucurat de fiecare zi, de fiecare provocare și de fiecare succes. Pe măsură ce compania a crescut, am câștigat noi experiențe. Sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea de a face parte dintr-o echipă internațională. Acum vreau să mă concentrez pe deplin pe FC Rapid Bucureşti şi pe primul sezon din prima ligă de fotbal“, a spus Victor Angelescu.

Prin urmare, acesta și APS Group vor continua ca parteneri (co-proprietari) doar în cadrul Rapid București, unde au devenit acționari majoritari la începutul anului trecut, deținând 97% dintre acțiuni.

###

Despre APS Group

APS Group a fost înființat în 2004, iar pe parcursul celor 17 ani de existență, compania a reușit să preia o poziție de top în alte 15 țări. Operează în principal pe piețele din Europa Centrală și de Sud-Est. Aria de expertiză a grupului este alcătuită din 3 piloni: management alternativ al activelor, investiții imobiliare și recuperare creanțe. APS Group gestionează în prezent 99 de portofolii de credite neperformante cu o valoare nominală totală de peste 9.9 miliarde euro.

APS România a fost înființată în 2007, operează în prezent cu 290 de angajați, iar în 2021, veniturile sale au fost de peste 7 milioane euro.

Domenii: Afaceri

June Communications

JuneCom is an agile PR company that aims to help forward-thinking businesses who reached a level of growth where they need to accomplish more from their communications and PR. We look at this as...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!