Vikingii cuceresc cele șapte coline ale Iașului prin lansarea primului restaurant de tip “Fast & Smart Food” din România

Publicat pe 16 Decembrie 2017
Duminică, 17 decembrie 2017, începând cu ora 14:00, într-un cadru festiv, va avea loc inaugurarea primului restaurant de tip Fast & Smart Food din România. Cei de la “VIKING'S” s-au cantonat în Complexul Universitar “Tudor Vladimirescu”, de unde vor bombarda ieșenii cu preparate tradiționale din teritoriile vizitate.

Duminică, 17 decembrie 2017, începând cu ora 14:00, într-un cadru festiv, va avea loc inaugurarea primului restaurant de tip Fast & Smart Food din România. Cei de la “VIKING'S” s-au cantonat în Complexul Universitar  “Tudor Vladimirescu”, de unde vor bombarda ieșenii cu preparate tradiționale din teritoriile vizitate.

"Avem burgeri 100% din carne de vită, preparați în casă după o rețetă suedeză. Avem rețeta originală a “Pljeskavicei” sârbești, culeasă de la un prieten bosniac, avem “Skepasti” de la greci și nu oricare, avem “Aripioare Buffalo”, avem salate cu personalitate. Practic, avem preparate pentru absolut toate gusturile" declară Sorin Rotaru, Director Executiv “VIKING'S”.

Nici vegetarienii sau ovo-lacto-vegetarienii nu vor avea scuze pentru a ne evita restaurantul mai ales că au fost selectate atent meniurile pentru aceștia. Ne-am pregătit în acest sens cu cel mai gustos “Falafel”, cu burgeri sau salate.

Noutatea vikingilor vine și din tehnologie. Clienții vor fi avertizați de un pager atunci când mâncarea lor a fost preparată, iar în curând chiar vor putea monitoriza stadiul comenzii prin intermediul unei aplicații online. Până la lansarea aplicației, serviciul “Take Away” este disponibil doar în varianta telefonică.

“Fast inseamnă doar repede” este misiunea  asumată a restaurantelor “VIKING'S”. Ingredientele proaspete și atent alese fac mâncarea gustoasă, iar gustul bun ne face clienții fericiți. "Pentru că mâncarea trebuie să provoace plăcere", declară Sorin Rotaru.

VIKING'S” este un concept scandinav cu capital integral românesc. Primul restaurant a fost inaugurat în anul 2013, în Bacău. Locația din Bacău va deveni de asemenea un concept Smart & Fast Food la începutul anul viitor când va fi modernizată. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a fost de 800.000 de euro.


A&A IMOBIL ROM-ITAL SRL

SMART Event Marketing este o agenție de publicitate full service, ce oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare, Relații Publice,  Evenimente dar și servicii de Producție Publicitară și...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!