Villa HePa isi deschide portile pentru evenimente in Brasov

Publicat pe 13 Februarie 2017
Pe strada Lacurilor 35, Brasov, inconjurata de un peisaj montan si cladiri cu valoare istorica, se afla Villa HePa. Fosta casa Hesshaimer isi redeschide portile pentru public, in scopul exclusiv de a gazdui evenimente in Brasov.

Villa Hepa are capacitate de primire a 52 de persoane. Parterul vilei este impartit in 3 saloane. Fiecare salon este aranjat elegant. Decorul este construit in jurul unei palete de culori lemnoase, iar pentru mobilier au fost alese piese simple, neopulente dar luxuriante prin materialele din care acestea sunt confectionate. Avantajul acestei constructii cromatice este adaptabilitatea si maleabilitatea. Practic, culorile lemnoase primesc orice fel de adaosuri cromatice sau idei de decor fara a concura cu acestea.

Organizatorii de evenimente stiu cat este de important ca orice intalnire, cu precadere cele corporate, sa fie construita in jurul unei teme, unui subiect, iar spatiul desemnat pentru intalnire sa se poata adapta unei tematici. Echipa HePa cunoaste acest aspect, asadar iti pune la dispozitie decoratiuni si aranjamente florale.

Villa HePa ofera nu numai spatiul, dar si o echipa profesionista de organizare evenimente. In plus, in pretul inchirierii sunt oferite barul si firma de catering.

Meniul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui eveniment, prin urmare catering-ul este realizat de unele dintre cele mai bun si recunoscute restaurante din Brasov care ofera optiunea personalizarii meniurilor.

Oferta complexa nu se rezuma doar la necesitatile de baza in organizarea evenimentelor. Un serviciu extra cu care se mandresc cei din echipa HePa este “Gradinita HePa”.

“Suntem oameni cu familie si copii, avem prieteni si parteneri de afaceri care la fel au familii si stim deja ca ziua, in mare parte e dedicata carierei. De aceea, aici, la Villa HePa ne-am hotarat sa oferim o parte din interior si copiilor: astfel camerele spatioase de la etaj sunt destinate exclusiv copiilor fiind amenajate centre de joaca, unde sunt intampinati si indrumati de parteneri de joaca tineri, de fapt niste copii mai mari foarte responsabili, care in cele cateva ore pe care le petrec alaturi de cei mici se reintorc cu drag in lumea copilariei si se implica activ in joaca lor.

De cate ori nu ati stat cu ochii pe ceas la o cina de afaceri sperand sa ajungeti mai repede acasa, sa va reintalniti dupa o zi intreaga cu cei dragi? La noi cina de afaceri de la restaurant se poate transforma rapid intr-o cina privata, alaturi de familiile partenerilor dumneavoastra, iar timpul petrecut va fi cu siguranta unul de calitate.”

Villa HePa

Adresa: Strada Lacurilor nr 35, Brasov.

Numar de telefon: 0723142132

Domenii: Turism

SC THE MARKERS CONSULT SRL

Agentie de marketing si publicitate care ofera rezultate remarcabile si consultanta tuturor celor ce doresc promovare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!