Vine iarna! Cum va poate ajuta un sistem de degivrare rampa pentru a scapa de inghet?

Publicat pe 19 Decembrie 2018
Ne apropriem de sezonul rece si ca de fiecare data, inghetul este ultima noastra preocupare. Pentru a nu fi luati prin suprindere, trebuie sa ne gandim la masurile pe care sa le luam pentru a scapa de suprafetele inghetate si de accidentele nedorite.

Sistemele de degivrare ne pot veni in ajutor, iar daca sunteti in cautarea unui sistem de degivrare rampa trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de tehnologii privind degivrarea. De altfel, acestea pot fi folosite in mai multe situatii, nu doar pentru sol ci pentru trepte sau acoperis.

Ce este degivrarea si care sunt principalele avantaje

Prin definitie, degivrarea este un proces de inalturare a straturilor de gheata sau chiciura de pe diferite tipuri de suprafete. Este cunoscut faptul ca foarte multe accidente se petrec iarna, foarte multi dintre cei care aluneca pe gheata ajungand la spital cu fracturi. Chiar si in cazul soferilor gheata este extrem de periculoasa, aceasta fiind un factor principal in cazul multor accidente pe timp de iarna. Din aceste motive, degivrarea este extrem de importanta.

Avantajele procesului de degivrare:

Vom fi asigurati ca nu vom avea parte de experiente neplacute in zonele de acces pietonal sau auto din cauza inghetului. Mai mult decat atat, toti propreitarii au obligatia de a curata zapada de pe portiunea de trotuare din fata casei.

Degivrarea poate fi realizata de la distanta. Va fi pornita cand incepe ninsoarea si se vor opri cand zapada este topita. In felul acesta, suprafata pe care se depune zapada va fi uscata, evitandu-se inghetarea zapezii sau a apei.

Sistemul de degivrare va rezista in timp si nu va distruge suprafetele sub care sunt folosite.

Aceasta procedura poate fi realizata prin mai multe tipuri de tehnologii de degivrare precum: metode mecanice, aplicarea caldurii sau utilizarea unor substante lichide sau solide atunci cand temperaturile scad pana la nivelul de inghet al apei.

Cablurile de caldura pot fi utilizate atat pentru degivrarea aleilor si rampelor auto cat si a treptelor, jgheaburilor, conductelor sau acoperisurilor.

Acest sistem va fi extrem de usor de folosit si va va scapa de vechea metota de curatare a zapezii sau a suprafetelor de gheata cu lopata. Sistemele de degivrare prin cabluri de caldura va vor scapa de responsabilitatea de a deszapezi in fiecare dimineata, deoarece functioneaza automat pe baza de senzori ce se vor activa atunci cand afara ninge si se vor opri cand ninsoarea se opreste.

Sisteme de degivrare rampa la cele mai inalte standarde

Milucon.ro vine pe piata cu astfel de sisteme de degivrare ce pot fi aplicate in orice zona si asigura un spatiu lipsit de gheata si fara a prezenta riscuri.

Pentru a intelege cum functioneaza acestea din punct de vedere tehnic, trebuie sa stiti ca sub asfalt sau sub alte suprafete sunt instalate cabluri electrice de incalzire, pentru a stopa depunerea zapezii si pentru a combate inghetul.

Echipa de profesionisti de aici  va va oferi toate informatiile necesare, ajutandu-va sa alegeti instalatiile ce va vor oferi cele mai bune rezultate. Nu lasati iarna sa va ia prin suprindere!

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →