Visezi la o vacanță de Crăciun? Iată ce opțiuni safe ai

Publicat pe 22 Decembrie 2020
Greu a fost anul acesta, mai e un pic și se termină, de-abia aștepți vacanța de Crăciun, să aducă bucurie și speranță într-o perioadă dificilă. Da, se apropie sărbătorile de iarnă, momentul deosebit în care cu toții redevenim copii și prilejul perfect să petrecem câteva zile minunate alături de familie și prieteni.

Visezi la o vacanță de Crăciun? Deja simți miros de cozonac sau ți-ai făcut planuri să te odihnești la soare? Nu mai sta pe gânduri. Spontaneitatea creează cele mai bune aventuri, așa că iată ce opțiuni safe ai pentru vacanțe last minute în destinații turistice sigure și convenabile:

Crăciun alb la munte

Ce poate fi mai frumos decât să te plimbi printre brazii plini de zăpadă și să zbori pe pârtie, sub cerul înstelat? Valea Prahovei te așteaptă cu oferte de cazare last minute la Predeal, Sinaia sau Poiana Brașov, așa că scoate schiurile din dulap și hai la drum.

Alegi ce-ți place dintre zecile de hoteluri, pensiuni și cabane din stațiuni de ski în România, Bulgaria sau Austria. Găsești pretutindeni oameni primitori și te bucuri de gustul inconfundabil de turtă dulce și vin fiert cu scorțișoară, pentru că Moș Crăciun este pe pârtie în iarna aceasta. Iar dacă nu-l vezi la teleski, precis că este cu placa de snowboard trasă de reni.

Crăciun alb la mare

Dacă nu l-ai întâlnit la munte, cu siguranță că Moșul a plecat la mare, pentru că iarna este splendidă la Constanța, Mamaia, Eforie sau Olimp. O vacanță de Crăciun pe litoralul românesc este o experiență pe care merită să o încerci, pentru că este o opțiune safe și o aventură de iarnă ca în povești.

Vrei un Crăciun deosebit? Ai oferte turistice last minute în Delta Dunării la Green Village în Sfântu Gheorghe sau la Lebăda Luxury Resort în Crișan. Astfel, la răsfățul culinar de la masa de Crăciun adaugi și relaxarea la spa, pentru că aici te odihnești și te pregătești să fii în formă pentru petrecerea de Revelion.

Crăciun de poveste la țară

Da, vacanța de Crăciun este despre copilărie, bunici, colinde, obiceiuri și tradiții. Ți-e dor de-un cozonac aromat, mare cât roata carului, de-o slană cu ceapă dreasă cu un pahar de palincă? Hai de Crăciun în Transilvania, la Cund, în pensiunile din Bran, în Covasna sau în Maramureș, la Baia Mare.

În orice destinație turistică last minute de turism rural găsești variante convenabile de oferte de cazare, te bucuri de spectacole tradiționale, mese îmbelșugate și excursii în zone pitorești.

Crăciun la căldură și soare

Visezi la o vacanță de Crăciun într-un loc unde iarna e ca vara? Ai opțiuni safe de vacanțe last minute în Egipt la Hurghada sau în Turcia, Antalya.

Moș Crăciun vine la Marea Roșie în Hurghada cu sacul plin de daruri pentru turiști în căutare de relaxare, soare și lux la Long Beach Resort, Albatros Palace, Jaz Aquamarine Resort, Pharaoh Azur sau Steigenberger Aqua Magic.

Antalya te așteaptă cu o vacanță de Crăciun în luxosul Belek, perla litoralului turcesc de la Marea Mediterană. Împodobești palmierul cu globuri de turcoaz și flori colorate în resorturi de 5 stele precum IC Santai Family Papillon Ayscha, Kaya Palazzo Golf Resort.

Și dacă tot ai plecat să-l cauți pe Moșul în vacanță de Crăciun peste mări și țări, ai și oferte de Revelion, ca să petreci un sejur all inclusive de o săptămână sau zece zile, cum îți place.

Alege opțiuni safe pentru vacanța de Crăciun și bucură-te de sărbători de iarnă cu veselie și belșug, pentru că ai nevoie de odihnă și relaxare la final de an. 

Domenii: Turism

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!