vivo își extinde rețeaua de cercetare și dezvoltare în Xi’an, China, investind în sistemul de imagistică

Publicat pe 9 Martie 2021
vivo și-a extins oficial rețeaua de cercetare și dezvoltare în Xi’an, China, în februarie 2021, pentru a investi și mai mult în sistemul de imagistică.

Centrul de cercetare și dezvoltare din Xi’an se va ocupa de debugging și dezvoltare de proiecte, precum și de cercetări preliminare ale algoritmilor aplicabili sistemului de imagistică. Acesta va oferi suport tehnic pentru a accelera materializarea rezultatelor R&D și va oferi experiențe superioare de fotografie profesionistă.

Fiind o companie orientată către utilizator și bazată pe design, vivo s-a dedicat optimizării sistemului de imagistică și a altor strategii pe termen lung, pentru a-și întări avantajele competitive bazate pe diferențiere. Din 2017, vivo și-a dezvoltat o rețea de centre globale de cercetare și dezvoltare pentru dezvoltarea sistemului de imagistică în Shenzhen, Taipei, Tokyo și San Diego.

Centrele R&D pentru sistemul de imagistică ale companiei au împreună peste 700 de angajați care se dedică îmbunătățirilor hardware, software și algoritmilor, împingând totodată mai departe și cercetarea tehnologiilor de graniță. Prin noul centru R&D din Xi’an, vivo își întărește rețeaua globală R&D și își extinde resursele alocate oferirii unor produse și servicii superioare pentru utilizatori.

###

Despre vivo

vivo este o companie globală de tehnologie de vârf, axată pe dispozitive și servicii inteligente. vivo se angajează să conecteze utilizatorii din întreaga lume, cu ajutorul smartphone-urilor și accesoriilor inovatoare și captivante, precum și prin servicii care integrează tehnologia și gândirea în moduri unice și creative. Urmând valorile de bază ale companiei, ce includ inovația, orientarea către client și Benfen*, vivo a implementat o strategie de dezvoltare durabilă, cu viziunea de a deveni o întreprindere lider, de lungă durată și de talie mondială.

Cu sediul central în China, susținut de o rețea de 9 centre de cercetare și dezvoltare în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Shanghai, Taipei, Tokyo și San Diego, vivo se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație pentru consumatori, inclusiv 5G, inteligență artificială, design industrial, fotografie și alte tehnologii în curs de dezvoltare. Vivo a creat, de asemenea, 5 hub-uri de producție în China, Asia de Sud și de Sud-Est, producând peste 200 de milioane de smartphone-uri în fiecare an. Începând cu 2019, vivo și-a extins rețeaua de vânzări în mai mult de 30 de țări și regiuni, fiind iubit de peste 370 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

*„Benfen” este un termen în limba chineză, care descrie atitudinea de a face lucrurile corecte, într-un mod corect – aceasta este descrierea ideală a misiunii vivo, de a construi tehnologie pentru binele tuturor.

Pentru mai multe informații media și imagini / videoclipuri, vă rugăm să vizitați:

https://www.vivo.com/en/about-vivo/news

Sau, dacă doriți să aflați mai multe despre vivo și produsele noastre inovatoare, vă rugăm să vizitați: http://www.vivo.com/

Domenii: Afaceri, IT

The Good Company International

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!