vivo ocupă primul loc la livrările de smartphone-uri 5G în regiunea Asia-Pacific, în trimestrul 2 din 2021

Publicat pe 1 Septembrie 2021
vivo ocupă primul loc la livrările de smartphone-uri 5G în regiunea Asia-Pacific, în trimestrul al doilea din 2021, potrivit Strategy Analytics.

vivo ocupă primul loc la livrările de smartphone-uri 5G în regiunea Asia-Pacific, în trimestrul al doilea din 2021, potrivit Strategy Analytics. Este pentru prima dată când vivo ocupă primul loc pentru livrările 5G în Asia Pacific, într-un singur trimestru.

1 din 5 transporturi de smartphone-uri 5G din regiunea Asia-Pacific a aparținut brandului, cu o creștere anuală a livrărilor de 215%. Combinația de tehnologie de vârf și de înaltă calitate a făcut din smartphone-urile sale cele mai populare dispozitive 5G din regiune.

La începutul acestui an, Strategy Analytics a menționat că vivo a devenit al doilea furnizor de smartphone-uri 5G cu cea mai rapidă creștere din lume și și-a menținut poziția fruntașă în primul trimestru al anului 2021. Prin realizarea unor progrese remarcabile în standardele și tehnologiile de bază 5G, vivo se angajează să ofere consumatorilor o varietate tot mai mare de telefoane mobile 5G și experiențe îmbunătățite 5G.

Sursă: Global 5G Smartphone Vendor Market Share by Region: Q2 2021

Despre vivo

vivo este o companie de tehnologie care creează produse excelente, cu valoare bazată pe design, oferind astfel dispozitive și servicii inteligente. Compania își propune să construiască o punte între oameni și lumea digitală. Prin creativitate unică, vivo oferă utilizatorilor o viață mobilă și digitală din ce în ce mai convenabilă. Urmând valorile esențiale ale companiei, care includ Benfen *, orientate spre design și utilizator, vivo a implementat o strategie de dezvoltare durabilă, cu viziunea de a deveni o corporație de clasă mondială sustenabilă și de durată.

În timp ce recrutează și dezvoltă cele mai bune talente locale, vivo este susținut de o rețea de 10 centre de cercetare și dezvoltare în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai, Xi'an, Taipei, Tokyo și San Diego. vivo se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație pentru consumatori, inclusiv 5G, inteligență artificială, design industrial, fotografie și alte tehnologii emergente. Compania a înființat, de asemenea, cinci hub-uri de producție (inclusiv un centru de producție autorizat de brand), în China, Asia de Sud și de Sud-Est, cu o capacitate anuală de producție de aproape 200 de milioane de smartphone-uri. În prezent, vivo și-a extins rețeaua de vânzări în peste 50 de țări și regiuni și este iubit de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

*“Benfen” este un termen care descrie filosofia „să facem lucrurile corect şi să le facem bine“, aceasta fiind descrierea ideală a misiunii vivo de a crea tehnologie pentru binele comun.

Pentru noutăţi despre vivo, accesaţi https://www.vivo.com/ro

Domenii: IT

The Good Company International

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!