Vizualizare pentru pierderea în greutate, la Act și Politon

Publicat pe 28 Septembrie 2016
Dietele restrictive asigură pierderea kilogramelor în termeni de zile sau săptămâni dar, pe termen lung, statistica dovedește că acestea nu sunt benefice organismului. Corpul nu va mai accepta restricțiile alimentare, iar kilogramele pierdute vor reveni.

Vizualizare pentru pierderea în greutate este o alternativă sănătoasă de slăbit propusă de către John Gabriel care, în 2001, cântărea 185 de kilograme. La acel moment, autorul fusese diagnosticat cu obezitate morbidă, asta după ce încercase aproape toate dietele restrictive disponibile la acea vreme, fără succes, însă. De asemenea, o altă experiență relevatoare a fost șansa de a pierde zborul 93 al United Airlines din 11 septembrie 2001, avionul deturnat de către teroriști.

Acela a fost momentul când John Gabriel a ales să o încerce o nouă abordare. Autorul a început să aplice un concept holistic minte-corp, vizualizare prin imagini ghidate, care face posibilă scăderea în greutate într-o manieră ușoară și relaxantă. Rezultatul a fost pierderea a peste o sută de kilograme, fără diete restrictive sau operații chirurgicale, corpul său neprezentând urme de obezitate anterioară, fapt ce a șocat comunitatea medicală la acea vreme.

Folosind abordarea care a funcționat atât de bine pentru el, și-a făcut o misiune în viață din a-i asista pe alții în obținerea unor rezultate extraordinare, atât pentru scăderea în greutate, ci și în fiecare aspect al vieții lor.

Cartea prezintă un program de meditații prin vizualizări induse de 16 săptămâni. Acestea nu doar că fac mintea și corpul să lucreze împreună pentru pierderea în greutate, dar contribuie activ și la îmbunătățirea calității somnului, reducerea stresului, dezvoltarea de obiceiuri sănătoase și eliminarea celor maligne.

Vizualizare pentru pierderea în greutate a ajutat peste 350.000 de persoane supraponderale și obeze din întreaga lume să ducă o viață mai fericită și sănătoasă. Cartea este tradusă în 16 limbi și comercializată în 60 de țări. Pin puterea exemplului, cartea lui John Gabriel este un bestseller internațional care poate schimba vieți în bine.

Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.

Domenii: Farma, Lifestyle, Educatie

ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!