Volkswagen (VW) - Masina Oamenilor

Publicat pe 21 August 2019
Pentru a se deplasa foarte rapid si in conditii de siguranta, omul modern alege sa utilizeze un automobil proprietate personala sau inchiriat.

 Mijloacele de transport in comun presupun foarte mari batai de cap, aglomeratie, respectarea unui anumit program, mirosuri neplacute, intarzieri – si, bineinteles, lista dezavantajelor poate continua.

Prin urmare, pentru a evita astfel de neplaceri, majoritatea conducatorilor auto aleg sa investeasca intr-un autoturism pe care sa il foloseasca ori de cate ori au nevoie, pe drumurile din tara si din afara tarii. Pe langa pretul de achizitie, viitorii proprietari trebuie sa tina cont de faptul ca autoturismul implica si costuri suplimentare, precum combustibil si costuri de intretinere.

Compania Volkswagen, una din cele mai cunoscute marci producatoare de autoturisme pe plan mondial, pune la dispozitia clientilor numeroase modele de masini. Gratie functiilor, designului si serviciilor oferite, Volkswagen se va dovedi cea mai buna optiune.

Istoria Volkswagen incepe in Germania, in Wolfsburg in anul 1937, din dorinta lui Adolf Hitler. Primul model apare in 1938 – a fost un autovehicul recunoscut pe plan international, ce purta denumirea de VW Kafer. Din anul 1948, Volkswagen a devenit un element foarte important, atat din punct de vedere ecomomic, cat si simbolic al regenerarii statului german, cu foarte multe modele vandute in SUA, unde productia Beetle-ului a cunoscut un salt spectaculos. Numele Volkswagen inseamna “masina oamenilor” din traducere germana.

Tipuri de masini Volkswagen

Touareg Volkswagen

Noul Touareg Volkswagen este un model de SUV de ultima generatie, o aparitie cu adevarat impunatoare pe sosele, avand un design modern si placut, linii incisive si detalii unice, dar si tehnologii de ultima ora si dotari cu adevarat exceptionale. Acest model ofera calatorii incitante si un nivel de confort sporit, fiind fabricat din materiale rafinate. Linia de echipare R-Style ofera conducatorilor auto posibilittea de a infrunta provocarile de pe sosele. Cu faruri optionale IQ Light-LED Matrix si cu functia de reglare a luminilor de drum, acest model nu deranjeaza participantii la trafic.

De asemenea, se poate vorbi despre o centrala de comanda fara butoane si despre un display foarte generos, curbat, cu ajutorul caruia conducatorul auto poate controla autoturismul prin gesturi, touch sau comenzi vocale. Cu 231 cai putere, un consum mixt de 6.9 litri la suta de km, noul Touareg Volkswagen se va dovedi o optiune foarte buna a conducatorilor auto.

Pret: 49.111 Euro cu TVA.

Volkswagen Polo

Noul Volkswagen Polo ofera conducatorilor auto o experienta placuta din toate punctele de vedere, dispunand de multe sisteme de asistenta si avand un design interesant cu contururi dinamice si cu o linie a profilului coborata. Asadar, noul Volkswagen Polo este fiabil, sportiv, sigur, are linii elegante, un echilibru perfect intre design si functionalitate, dotari sigure si confortabile.

De asemenea, noul Polo are o personalitate puternica, sisteme de siguranta, ofera lejeritate in efectuarea manevrelor de parcare si confort interior. Tehnologiile ofera un consum redus, un cuplu ridicat si o putere mare, mixul ideal pentru cei ce calatoresc de placere, dar sunt foarte atenti la consum.

Pret: incepand cu 14.426 de euro

Noul Arteon Volkswagen

Noul Arteon Volkswagen are un profil aerodinamic, se incadreaza in imaginea de ansamblu, deoarece geamurile laterale nu au rame, marginile capotei motorului se continua in planul profilului, iar designul expresiv reprezinta una din cele mai importante criterii pe baza carora conducatorii auto iau decizia achizitionarii acestui model. La exterior, modelul are forme cu adevarat moderne, indiferent de unghiul din care este privit.

Pe langa designul stralucitor la exterior, se poate mentiona si confortul la interior, cu scaunele de top si afisajele inovatoare Active Info Display si Head-Up Display, dar si sistemul de climatizare cu reglaje pe trei zone. Consumul mic si sistemul avansat de navigatie reprezinta alte avantaje ale noului model Arteon Volkswagen. Cu un consum de combustibil de 5.9 litri la kilometru, cu o putere de 206 KW si tractiunea integrala 4Motion, acest model este inclus in modelele moderne de top Volkswagen.

Pret: de la 35,688 euro

Volkswagen E-golf

Volkswagen E-golf este un model Volkswagen cu un design specific, cu o semnatura luminoasa deosebita, cu elemente moderne de design si de optimizare, cu o operare intuitiva si economie de energie, posibila gratie blocurilor optice ce stralucesc prin prisma LED-urilor avansate. Autoturismul dispune de jante din aliaj usor, care ajuta la economisirea de energie, dar si de sisteme multimedia foarte moderne, de la telefonie pana la sisteme de navigatie, cu ajutorul carora conducatorii auto isi pot mentine cursul firesc al traseului.

Volkswagen E-golf dispune de un sistem de propulsie electrica, fiind in pas cu vremurile, de o autonomie ridicata, astfel incat conducatorii auto pot ajunge mai departe gratie functiei de selectare a modelului de condus, dar si de o varianta de incarcare cat se poate de simpla, in curent alternativ si continuu.

Datorita sistemelor de asistenta, de parcare optime, acest model se va dovedi foarte eficient. Confortul intern si designul modern la nivel extern, precum si caracteristicile impresionante transforma modelul E-golf in unul din cele mai apreciate ale marcii Volkswagen.

Pret: de la 37.000 de euro.

Domenii: Auto

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →