Vopsea lavabila pentru exterior de la Colormagic.ro - Magazinul tau specializat in vopseluri utilizate pentru decoratiuni, ren

Publicat pe 13 Iulie 2017
Orice lucrare de renovare, reparatie sau decorare necesita mai intai de toate, achizitionarea uneltelor potrivite si a materialelor de calitate, care sa asigure executia si finisarea corecta a lucrarilor facute, indiferent de spatiul vizat.

Pentru zugravirea peretilor, este nevoie de selectarea vopselei potrivite, existand produse special create pentru peretii interiori – vopsea lavabila interior si vopsea lavabila pentru exterior cu proprietati potrivite pentru zugravirea fatadelor exterioare.

Recomandarile specialistilor – Vopsea pentru rezultate optime

Vopseaua lavabila, cu aplicare interior si exterior, este un produs popular printre meseriasii profesionisti, dar si pentru cei care efectueaza personal lucrarile diverse de renovare din locuintele proprii.

Pentru ca rezultatele sa fie mereu optime este nevoie de cunoasterea anumitor detalii, care vor influenta calitatea lucrarilor, dar si durabilitatea acestora.

Achizitionati uneltele potrivite

Chiar daca efectuati lucrarile personal, asigurati-va ca achizitionati doar unelte de calitate; pentru zugravirea peretilor interiori sau exteriori, va fi necesar sa achizitionati: pensule de dimensiuni diferite, trafaleti, tavi, pulverizator, gletiera.

Investitia in unelte de calitate inseamna un proces de aplicare rapid si posibilitatea de a le reutiliza pentru retusari sau renovari viitoare.

Selectati cu atentie tipul de vopsea lavabila

Selectarea tipului de vopsea este primul criteriu la achizitie: vopsea lavabila pentru interior si vopsea lavabila pentru exterior. Nu este recomandat sa utilizati un produs pentru interior atunci cand zugraviti fatadele cladirilor, intrucat aceste formule nu prezinta proprietatile speciale ale categoriei vopsea lavabila exterior.

Cu toate acestea, vopseaua lavabila exterior poate fi aplicata in zonele circulate intens, precum holurile cladirilor de birouri.

Recomandarile de aplicare

Pentru ca lucrarile de zugravire sa fie efectuate corect si sa reziste in timp, tineti intotdeauna cont de recomandarile specificate pe ambalajul original: cel mai adesea se recomanda achizitionarea unei vospele lavabile pentru exterior care sa se aplice in doua straturi.

Recomandarile se refera mai ales la timpul de uscare necesar pentru aplicarea corecta si timpul de asteptare pentru ca primul strat sa se usuce complet: asigurati-va ca primul strat permite aplicarea celui de-al doilea, pentru rezultate optime, care rezista in timp.

Caracteristicile si proprietatile unei vopsele lavabile pentru exterior de calitate

Pentru ca lucrarile de renovare demarate sa fie executate corect si sa reziste cat mai mult timp, utilizarea materialelor de calitate este cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont.

O vopsea lavabila pentru exterior de calitate se diferentiaza prin urmatoarele criterii:

Rezistenta la curatare/spalare

Ca si in cazul formulelor create pentru interior, din punctul de vedere al rezistentei la curatare si spalare exista trei categorii de vopsea lavabila pentru exterior: lavabila formula conventionala, semi-lavabila si supralavabila.

In ceea ce priveste alte caracteristici si proprietati ale formulelor pentru exterior, acestea asigura rezistenta la conditiile meteo extreme: radiatii UV, cicluri inghet-dezghet si alti factori de mediu, proprietati pe care vopselurile lavabile pentru interior nu le prezinta la aplicare.

Aderenta

Fie ca schimbati fatada unei cladiri sau doar doriti sa dati culoare unui gard, o vopsea lavabila pentru exterior trebuie poata fi aplicata pe diverse tipuri de suprafete: caramida, tencuiala, beton.

O recomandare importanta este sa nu aplicati vopseaua lavabila peste var sau alte tipuri de vopsea, deoarece in scurt timp vopseaua se cojeste. O aplicare corecta se realizeaza numai dupa curatarea in prealabil a oricarui tip de vopsea existente.

Putere de acoperire

Puterea de acoperire este un aspect ce deosebeste o vopsea lavabila pentru exterior calitativa fata de una mai putin calitativa: conform specialistilor, vopselurile lavabile de calitate au putere de acoperire cuprinsa intre 10mp-15mp la un litru de produs.

Timp de uscare

Aplicarile repetate impun un timp de asteptare pana la aplicarea urmatorului strat. In cazul vopselurilor lavabile pentru exterior oferite de Colormagic.ro, primul strat de vopsea trebuie lasat sa se usuce cateva ore pana la urmatoarea aplicare. In cazul in care sunt necesare mai multe aplicari, lasati un timp de uscare de 12 ore intre al doilea strat si urmatorul.

ColorMagic distribuie produse de calitate la preturi competitive, fiind un adevarat specialist in domeniu: vopselurile de calitate sunt certificate de echipa de specialisti a companiei (cercetare stiintifica, testarea vopselurilor, personalizarea culorilor), precum si de colaborarile cu furnizori de exceptie (Levis, Trimetal si Sikkens).

Date de contact

Website: www.colormagic.ro

Telefon: 0724.336.280

Mail: office@colormagic.ro

Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov (sediu Bucuresti)

Telefon: 0734.736.842

Mail: brasov@colormagic.ro

Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov (sediu Bucuresti)

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →