Vrei accesorii de calitate in baia ta? Incepe cu o baterie cada dus eficienta

Publicat pe 12 Februarie 2019
Cu toti ne dorim de la locuinta noastra doua lucruri esentiale: sa avem ustensile, accesorii, obiecte cat mai utile, care sa ne faca viata mai usoara, dar in acelasi timp nu dorim ca aceasta utilitate sa afecteze decorul casei, deoarece vrem si un design interior corespunzator.

 Aceste doua reguli legate de utilitate si design se aplica mai ales in incaperea cea mai importanta din casa: baia. Aici trebuie sa ne asiguram ca functionalitatea este optima, mai ales cea pe care o are o baterie cada dus in baia ta.

Daca esti printre cei care se muta intr-o locuinta noua si se gandesc la ce investii ar mai trebui sa faca in baie, sau pur si simplu te-ai decis ca ai nevoie de renovari, iti punem la dispozitie toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre o baterie cada dus, astfel incat baia ta sa se ridice la standardele cele mai inalte, atat de calitate, cat si de aspect. Inainte sa faci o achizitie de acest gen, fii cu ochii in patru.

Ce sa iei in considerare la o baterie cada dus?

1. Design - Acesta este, de obicei, primul apect pe care il sesizezi la o baterie cada dus. De obicei, cele mai populare modele sunt acelea cu finisaje de tip cromat, auriu, argintiu sau de bronz. Totusi, daca vrei sa atragi atentia, exista si modele originale, pe care le poti asorta cu culoarea si modelul faiantei si a gresiei din baie;

2. Materialul de constructie - Un aspect esential se refera la materialul din care este confectionata o baterie cada dus, fiind un indicator important al calitatii. Cele mai recomandate sunt cele realizate din alama sanitara, aliaj de cupru, zinc si un procent foarte mic din alte materiale, deoarece rezista cu success in ciuda trecerii timpului, fara sa se degradeze;

3. Modul de oprire si pornire a apei - In acest caz, cele mai intalnite optiuni sunt bateriile monocomanda, care au o maneta: masura in care o ridici regleaza debitul de apa, iar prin rotirea ei in jurul propriului ax reglezi temperatura apei. Mai exista o variant care include baterii cu buton cu oprire automata. Mai exact, exista o maneta separata care regleaza temperatura apei, iar pornirea se obtine prin apasarea butonului. Exista si o varianta mai moderna si anume o baterie dus cada cu senzor de miscare, care declanseaza curgerea apei in momentul in care senzorul detecteaza apropierea mainilor. Este important ca distanta de declansare sa fie corect reglata, pentru a o putea folosi corespunzator;

4. Modelul de constructie - Reglarea debitului de apa la o baterie cada dus este efectuata printr-o valva interna. Calitatea acestei valve, materialul din care este realizata si modul in care ea functioneaza fac diferenta in ceea ce priveste o eficienta si o durabilitate ridicata. Cele mai intalnite modele de baterie cada dus sunt cele care functioneaza cu valva comprimata sau decomprimata, care blocheaza sau elibereaza curgerea apei. Totusi, bateriile cu cartus ceramic sunt, in prezent, cel mai frecvent utilizat model, deoarece furnizeaza un plus de siguranta in utilizare.

Specialistii te ajuta sa iei cele mai bune decizii

Daca vrei sa te bucuri de aparate si accesorii eficiente, fa investitii aici  inteligente in baia ta. Incepe prin alegerea unei baterii cada, dintre ofertele cele mai bune puse la dispozitie de cei de la www.baterii-lux.ro.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →