Vrei o schimbare de look, te aşteptam la noi

Publicat pe 15 Februarie 2019
Fiecare femeie îşi doreşte întotdeauna să fie cât mai elegantă şi adesea optează pentru mici schimbări ale înfăţişării sale. Fie că visaţi să vă schimbaţi culoarea părului său să încercaţi o scurtare a acestuia, salonul de înfrumuseţare e cel spre care vă îndreptăţi paşii atunci când doriţi o schimbare de look, ori un tratament facial, corporal sau un masaj bine meritat de relaxare.

Fiecare femeie îşi doreşte întotdeauna să fie cât mai elegantă şi adesea optează pentru mici schimbări ale înfăţişării sale. Fie că visaţi să vă schimbaţi culoarea părului său să încercaţi o scurtare a acestuia, salonul de înfrumuseţare e cel spre care vă îndreptăţi paşii atunci când doriţi o schimbare de look, ori un tratament facial, corporal sau un masaj bine meritat de relaxare. Iar dacă paşii vă poartă subtil către capitala, vă recomandăm cel mai bun salon de coafura Bucuresti. Este vorba despre salonul de înfrumuseţare Antica Studio, format dintr-o echipă de de profesionişti creativi, experimentaţi şi inteligenţi. Cu alte cuvinte Antica Studio este locul unde ţi se vor transforma toate visele în realitate, unde veţi fi întâmpinată cu prietenie şi veţi sorbi un pahar de şampanie în timp ce vă gândiţi ce culoare de păr să alegeţi, sau ce manichiura credeţi că vi se potriveşte.  

Ce servicii găsiţi la salonul Antica Studio 

În primul rând o tunsoare modernă care se încadrează perfect cu stilul şi chipul dumneavoastră. Trebuie să ştiţi că tunsoarea care vă defineşte nu este cea care se afla în tendinţe, ci cea care va pune în evidenţă trăsăturile şi care vă maschează micile imperfecţiuni, de care este posibil să fiţi complexata, sau nu, precum: o frunte prea înaltă, un maxilar mult prea accentuat, ori nişte urechi mult prea ieşite în evidenţă, care nu va ajuta deloc înfăţişarea. Acest coafor Antica Studio vă va îndeplini dorinţele şi vă va face să vă îndrăgostiţi iremediabil de de imaginea reflectată în oglindă, aşa că vă vom consilia întotdeauna cu privire la tunsoarea aleasă. Serviciul de tuns de la Antica Studio se adresează părului scurt, mediu, lung. Micuţii dumneavoastră vor fi trataţi cu aceeaşi grijă, în timp ce va relaxezi cu o cafea în faţă. Suntem specializaţi în tunsoarea bob şi în cea în scări, recunoscute pentru capacitatea lor de a pune în valoare trăsăturile. De asemenea, serviciile noastre sunt special concepute atât pentru femei, cât şi pentru bărbati. Aşadar, dacă vreţi o tunsoare la modă, ori un bărbierit realizat de o echipă de profesionişti vă aşteptam cu drag să călcaţi pragul salonului nostru.  

O coafură pentru orice ocazie este ceea ce Antica Studio vă oferă. 

Pentru ca oricărei femei îi place să fie răsfăţata la un salon de infrumusetare, să se aranjeze şi să se facă frumoasă pentru momentele speciale din viaţa sa, la noi veţi putea experimenta cele mai îndrăzneţe împletituri sexy, ori un coc lejer, sau o coafură fantastică pentru nunta dumneavoastră. Talentul şi consilierea stiliştilor noştri vor fi tot ceea ce aveţi nevoie pentru coafură care consideraţi dumneavoastră că vă reprezintă cu adevărat. 

Părul care este adesea vopsit, său îngrijit nepotrivit ajunge să sufere în timp, iar aspectul acestuia nu mai este deloc unul plăcut. Iar aici intervin tratamentele noastre profesionale pentru păr, care vă vor ajuta să părul să-şi recapete frumuseţea, naturaleţea şi strălucirea care l-a consacrat mereu. Astfel, cu ajutorul acestor tratamente părul dumneavoastră va arăta natural şi plin de vitalitate. 


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →