Vrei permis de conducere? Afla acum criteriile dupa care sa alegi scoala de soferi!

Publicat pe 3 Noiembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Scoala de soferi iti ofera oportunitatea de a trai cele mai tari experiente din viata ta, libertatea de a te deplasa oriunde fara sa depinzi de un orar, fara sa iti faci griji pentru familia ta. De asemenea, examenul pentru permisul de conducere este unul dintre cele mai importante examene din viata ta. Practic putem spune ca a avea permis de conducere iti deschide noi usi, poate chiar vei aplica la jobul tau de vis care implica sa ai carnet.  

Permisul de conducere nu mai este un vis cu scoala de soferi Drive School!

Pentru cei pasionati de volan, permisul de conducere reprezinta modul prin care isi pot trai visul de a fi pe patru roti si sa se delecteze cu senzatiile oferite.

Dar inainte de a va indeplini acest vis este necesar sa va alegeti o scoala de soferi cu ajutorul careia sa va pregatiti pentru examen. Poate ca partea teoretica veti reusi sa o parcurgeti singuri dar pentru partea practica tot aveti nevoie de un instructor bun care sa va invete cam tot ce trebuie sa stiti pentru a rula in deplina siguranta pe drumurile publice.

In primul rand pentru a gasi scoala de soferi potrivita trebuie mai intai sa cautati instructorul. Fiecare scoala de soferi repartizeaza instructorii cursantilor si nu intotdeauna puteti nimeri instructorul care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra.

Aici la scoala de soferi Drive School rata de promovabilitate la examenul pentru obtinerea permisului de conducere este una mare, de peste 75%. Recomandam sa nu va alegeti instructorul pe baza masinii pe care o veti conduce. De asemenea, nu angajati instructori independenti pentru a invata sa conduceti si apoi sa va inscrieti la examen, este posibil ca scoala de soferi sa nu agreeze colaborarea dumneavoastra cu instructori din afara si sa fiti nevoit sa achitati de doua ori aceleasi servicii. In plus, un instructor independent nu este intotdeauna acreditat si tocmai de aceea nici nu poate sa va ajute sa va inscrieti la examenul auto.

Drive School va pregateste pentru a deveni soferi pentru toata viata

Scoala de soferi potrivita se alege si in functie de modul in care rezonati cu personalul prezent. Pentru multi un instructor autoritar nu va fi deloc de ajutor, din contra, cursantul nu va putea sa asimileze informatiile predate. Este foarte important ca instructorul de la scoala de soferi sa fie in conformitate cu nevoile cursantului, traficul este unul provocator la fiecare pas si necesita o atentie permanenta, distributiva chiar.

Scoala de soferi Drive School nu pregateste cursantii doar pentru a promova examenul ci ii pregateste pentru a deveni soferi pentru toata viata. Daca in urma obtinerii permisului de conducere simtiti ca aveti nevoie sa aprofundati tainele condusului atunci instructorii nostri, in functie de disponibilitate va stau la dispozitie cu lectii suplimentare. Noi ne dorim din tot sufletul sa excelati si sa promovati unul dintre cele mai importante examene ale vietii.

Pentru mai multe informatii dar si sa va inscrieti la scoala noastra de soferi nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.driveschool.ro unde veti gasi cu siguranta toate informatiile necesare.

Director: Nicu Comandatu

Domenii: Auto

Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!