Vrei să iti maximizezi profitul printr-o investitie imobiliara în Dubai?

Publicat pe 7 Decembrie 2022
Știați că Emiratele Arabe Unite au devenit centrul unui interes intens în rândul investitorilor bogați, și se așteaptă să înregistreze cel mai mare influx de HNWI(High Net Worth Individuals) la nivel global în 2022, cu previziuni de 4.000 - o creștere dramatică de 208% față de fluxul net de 1.300 din 2019?

Asta ar plasa Dubai că locația nr. 2 în lume după Statele Unite când vine vorba de persoane HNWI.

Emiratul Dubai este puternic în numeroase sectoare cheie, inclusiv servicii financiare, petrol și gaze, imobiliare, călătorii și turism, tehnologie și asistență medicală, cu un sistem de sănătate de primă clasă. Rezidenții din Emiratele Arabe Unite vor beneficia de cele mai competitive rate de impozitare din lume, alături de cei că Monaco și Bermuda. În ceea ce privește stilul de viață, Emiratele Arabe Unite sunt un centru de lux renumit, cu apartamente și vile de top și centre comerciale și restaurante de clasă mondială. Pentru cei cu copii, există școli internaționale excelente și multe plaje cu yachting, sporturi nautice și alte activități de agrement.

Dezvoltarea Emiratelor Arabe a luat proporții în ultima perioadă dezvăluind numeroase oportunități pentru cei mai îndrăzneți. Ana Mihai Schmidt a reușit să își construiască o carieră de succes chiar în Dubai, fiind stabilită în emirat încă din 2012, unde activează că și consultant imobiliar.

Ana s-a alăturat companiei Provident Real Estate Dubai, singură companie din Dubai care oferă, nu numai servicii de consultanță imobiliară, ci și servicii adiacente precum administrarea proprietăților; holiday homes; servicii de contabilitate, precum vize, deschideri de conturi și multe altele sub același acoperiș; o alegere pe care a făcut-o fiind întodeauna pasionată de a oferi o experiență excepțională clienților.

Am urmat pașii fratelui meu, intrând în domeniul imobiliar, el fiind recunoscut că și agentul anului 2017, prin tranzacționarea celei mai scumpe proprietăți din București. I-am urmărit carieră încă de la început, iar el a fost mentorul meu o perioada bună de timp!

Locuind de mai bine de 10 ani în Dubai, Ana deține vaste cunoștințe legate de vechile și noile ansambluri imobiliare din Dubai, cât și aspectele cheie care sunt marile avantaje unui potențial investitor în Real Estate.

Investiția în imobiliare de lux în străînătate poate avea beneficii pe care nu le veți găși pe plan intern. De exemplu, în Dubai, nu există taxe anuale pe proprietate și nici impozite pe câștigurile de capital pe proprietățile transferate. Proprietatea este protejată de un registru funciar, Dubai Land Department, iar moneda națională, dirham, este fixată la dolarul american. Emiratul Dubai are o piață imobiliară dinamică, reglementată, sigură, mai accesibilă decât s-ar crede, aș putea spune; și cu un potențial randament investițional foarte bun, dacă se intră pe piață în cunoștință de cauza, alături de un consultant care deține ethosul corect și care are cunoștiintele necesare de a pune un plan bine pus la punct pentru client”, spune Ana.

Alegând mereu să iasă din zona ei de confort, realizând că această este singură opțiune pe care o avem pentru a ne dezvoltă, Ana s-a specializat în investiții imobiliare off-plan pe piața din Dubai, ajutând clienții să aleagă investiția imobiliară potrivită care să le îndeplinească obiectivele.

Ana este alături de clienții ei permanent, oferindu-le tot ajutorul de care au nevoie pentru a face investiții profitabile.

Ce este important de reținut este că noi nu vindem apartamente sau metrii pătrați. Noi consultăm fiecare client să ajungă la cel mai mare potențial investițional pe piață imobiliară din Dubai. Este important să avem experiență necesară să ghidăm clientul în toate etapele investiției, de la achiziție până la etapă de exit, unde serviciile și cunoștiintele noastre vor ajută clientul să își maximizeze profitul.

Când am întrebat-o ce consideră a fi cel mai mare succes al ei de pană acum, Ana a zâmbit cald și a spus:

M-am bucurat foarte mult când am revândut proprietatea unui client, obțînând un profit dublu pentru această persoană în doar 7 luni de la achiziție, un lucru care nu este des întâlnit”.

Sfatul Anei pentru cei ce sunt interesați să cumpere proprietăți în Dubai, este să opteze pentru consultanți licențiați care locuiesc acolo care vor avea cunoștiintele necesare cât și ethosul dorit pentru a ajută clientul să obțînă un profit.

Pe viitor, Ana își dorește să crească portofoliul clienților mulțumiți și a succeselor clienților ei. - “Ofertele pe piață din Dubai pot să deruteze și cel mai răbdător client. Noi dorim să efectuăm strategii de investiții bune pentru clienții noștrii în continuare; oricine este binevenit să exploreze piață imobiliară din Dubai alături de noi”, spune Ana.

Contact

Telefon: +971561065000

Email: ana@providentestate.com

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!