Vrei sa apelezi la servicii de rent a car? De ce sa alegi FocusRent

Publicat pe 6 Martie 2017
Evenimente de moda, nunti, intalniri de business, simpozioane, toate au in comun acelasi element – nevoia unei masini de inchiriat moderne, care sa ofere siguranta si confort pasagerilor, dar si o impresie placuta celor din jur.

La FocusRent ne concentram pe nevoile clientilor si avem grija sa le oferim masina de inchiriat pe care si-au dorit-o in cel mult 3 ore. Cel mai mic pret pentru un vehicul de inchiriat incepe de la 15 euro/zi, insa vine cu urmatoarele avantaje: plin de combustibil, asigurari Casco si RCA, plus inlocuirea in maximum 5 ore a vehiculului, in caz de avarie.

Serviciul de rent a car nu se rezuma doar la a inchiria o masina de moment, ci este si o buna alternativa pentru situatiile in care vehiculul personal este in service sau cand vrei sa iti cumperi unul nou, iar un drive test nu ti se pare suficient pentru a-i vedea abilitatile in trafic si care ii este consumul real. 

O masina in sistemul de rent a car este foarte buna si atunci cand detii o masina personala, dar exista situatii in care nu vrei sa o fortezi, din cauza unor conditii de drum nu tocmai favorabile sau din cauza consumului ridicat de combustibil. Pentru astfel de ocazii, in gama FocusRent vei gasi masini de teren precum Dacia Duster, Hyundai Santa Fe sau Nissan Pathfinder, vehicule de inchiriat numai bune pentru terenuri accidentate, pentru ca au o garda ridicata de la sol, si fac fata chiar si pe cele mai dificile pante .  

Orice masina din sistemul de rent a car de la FocusRent ai alege, sa stii ca niciuna nu este mai vechi de 5 ani, mai ales ca odata cu trecerea timpului pot aparea probleme privind rularea in siguranta. Mai mult, aceasta companie de rent a car din Bucuresti si din Otopeni, verifica masinile oferite  

Ne adresam atat familiilor, cat si companiilor care pleaca in teambuilding-uri, oferindu-le in sistem de rent a car doua dintre cele mai sigure si apreciate microbuze din lume – primul, Mercedes Vito, iar cel de-al doilea, VW Transporter. Astfel, romanii veniti in vacante, oamenii de afaceri care trebuie sa mearga in delegatii cu staff-ul, familiile numeroase, inchiriaza microbuze 8+1, “dotate cu echipamente de aer conditionat si cu sisteme de securitate moderne. Prin aceste microbuze de inchiriat oferite de FocusRent cautam sa ne loializam clientii prin standardele inalte de siguranta, incredere, profesionalism si seriozitate, iar pana acum am reusit. Multi ne-au devenit fideli de la primul serviciu de inchirieri auto si ne solicita, in continuare, ajutorul in care au nevoie de masini in sistem de rent a car in Bucuresti sau Otopeni”, precizeaza Cristi Varbanciu, managerul FocusRent.  

Foarte important! Daca vrei sa iei o masina in sistem de rent a car sau un microbuz, la FocusRent trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani si permis de conducere de minimum 1 an!

Domenii: Auto

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!