Vrei sa te ocupi mai mult de PFA-ul tau? Alege serviciul externalizat de contabilitate

Publicat pe 30 Octombrie 2018
Fiecare administrator de afacere are anumite prioritati si trebuie sa le respecte cu certitudine. Tocmai de aceea s-a inventat serviciul de contabilitate externalizat, care te lipseste de documente, facturi si relatia permanententa cu ANAF. Daca detii un PFA si iti doresti sa te ocupi mai mult de firma ta, fara a fi nevoit sa iti pierzi timpul cu birocratiile celorlalte departamente, ai o singura optiune: Firma de Conta.

Firma de Conta are in spate o echipa completa, alcatuita din peste 15 de experti contabili, consultanti fiscali si auditori financiari din toate domeniile, pregatiti special pentru a asigura excelenta contabilitatii tale. Firma de Conta este reprezentata de cei peste 20 de ani de existenta si de cei peste 175 de clienti care au primit servicii de contabilitate pentru PFA ireprosabile.

Pentru a deveni parteneri, avem nevoie de 3 lucruri de la tine: o procura de depunere a declaratiilor online si de reprezentare in fata ANAF, sa iti accesezi contul de client din aplicatia MyAccountant pentru a putea emite facturi corecte si sa vii la sedintele de consultanta incluse in pachet. Comunicarea este foarte importanta pentru noi, tocmai de aceea iti asiguram relatia completa cu ANAF: depunem declaratiile fiscale, ridicam deciziile de impunere, rezolvam adresele de la ANAF si urmarim inregistrarea corecta a platilor catre buget prin obtinerea anuala a unui certificat de atestare fiscala.

Esti interesat acum de preturi contabilitate pfa? In tariful complet, clientii nostri primesc si acces la soft de facturare, certificat de atestare fiscala, ridicarea documentelor de la sediul lor si acces online permanent la datele lor contabile.

Pachetele pentru preturi servicii contabilitate PFA sunt impartite in ramuri: sistemul real si norma de venit, fiecare cu caracteristici specifice. Preturile se personalizeaza in functie de cerintele si nevoile tale si ale PFA-ului tau. Externalizarea serviciului de contabilitate iti aduce avantaje precum: economisirea timpului, protejarea bugetului, profitarea de toate avantajele, lipsa responsabilitatilor, consultanta gratuita si rapoarte precise.

Domenii: Afaceri

SC THE MARKERS CONSULT SRL

Agentie de marketing si publicitate care ofera rezultate remarcabile si consultanta tuturor celor ce doresc promovare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →