Vrei un cuptor cu microunde incorporabil si cu functii multiple?

Publicat pe 10 August 2018
Primul cuptor cu microunde avea in jur de 340 kg si costa 5000 $. Cuptoarele cu microunde sunt folosite atat casnic, cat si in restaurante si din ce in ce mai multi bucatari le testeaza limitele cu fel de fel de retete rapide.

Dar cum tehnologia evolueaza in salturi, ne bucuram astazi de un cuptor cu microunde incorporabil care face o concurenta reala cuptorului cu gaz sau electric. De fapt, microundele reprezinta o modalitate total diferita de a ne gati hrana si multe teorii se contrazic pe beneficiile acestor cuptoare, asa cum se intampla cu orice inovatie surprinzatoare.

        In ceea ce priveste arhitectura unei bucatarii moderne, cu siguranta ca proiectantul va avea in vedere si un spatiu pentru cuptorul cu microunde si in general este preferata varianta incorporabila in locul celei care ocupa spatiu pe blatul de bucatarie, atunci cand exista posibilitatea alegerii.

        BRICOMIX este un loc cu multe optiuni din care poti alege in materie de electrocasnice mici si mari, produse IT si de uz personal. Din 2003 livreaza cele mai apreciate produse ale unor producatori internationali, cum sunt BEKO, BOSCH, TEKA sau ELECTROLUX, printre multi alti parteneri, care investesc de zeci de ani resurse si pasiune pentru creare celor mai bune solutii in materie de lifestyle, confort si eficienta.

        Poti alege din peste 30 de modele de cuptoare cu microunde, unele cu functii complexe si eficienta crescuta, potrivite pentru orice buget si spatiu. Poti alege din culori si stiluri diverse, desi inoxul este un material preferat in general in aceasta industrie. Capacitatea lor poate fi intre 20-40 de litri, care variaza si in functie de optiunile extra pe care le pot avea:

- grill,

- rumenire,

- mentinere la cald,

- functii si memorator pentru diferite preparate.

       Tendintele generale sunt de adoptare si incorporare a noilor tehnologii, la orice nivel al existentei noastre. Avand in vedere ca timpul petrecut in bucatarie reprezinta o parte importanta a zilei noastre, producatorii se straduiesc sa eficientizeze si sa actualizeze electrocasnicele folosite cel mai des, tocmai pentru a incuraja un stil de viata sanatos si pentru a economisi cat mai mult timp. Desi cuptoarele cu microunde au fost folosite minimal initial si popcorn-ul este singurul aliment care s-a bucurat de acest tip de gatire inca de la inceput, acestea au devenit esentiale in bucatariile noastre si cu siguranta reprezinta un simbol al epocii in care traim.

      Daca ai de ales, alege cuptoare incorporabile, fie doar pentru aspectul compact si ordonat pe care il au in bucatarie, daca nu si pentru accesibilitate si functionalitate. BRICOMIX este magazinul online specializat in electrocasnice incorporabile pe care ti le aduce mai aproape, iar pasiunea lor pentru tehnologie se reflecta si in relatia pe care o au cu partenerii lor, clientii. Beneficiezi de oferte promotionale constant si ai diferite modalitati de plata, inclusiv plata in rate cu dobanda 0 pentru cardurile BRD, in Bucuresti transportul poate fi gratuit si ai posibilitatea de a face retur in cazul in care esti nemultumit. Daca esti in cautarea unui cuptor cu microunde incorporabil sau al oricarui alt electrocasnic, incearca magazinul online si vei ramane surprins de oferta lor de produse. Ii poti contacta aici pentru informatii suplimentare sau pentru comenzi, le poti scrie pe chat sau telefona.

Date de contact

Online: www.bricomix.ro

Telefon: 0732 610 473

E-mail: office@bricomix.ro

Punct de lucru: Voluntari, B-dul Eroilor, nr. 81, jud. Ilfov (L-V, 10-18)

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →