Vrei un parfum special și unic? Alege parfumul preferat din colecțiile de parfumuri orientale!

Publicat pe 13 Iulie 2020
Există pe piață numeroase parfumuri din care atât femeile, cât și bărbații pot alege ceea ce li se potrivește.

însă, este bine de cunoscut faptul că una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face, dacă vrei cu adevărat o aromă deosebită, unică, un produs de calitate, care să îți învăluie corpul, atunci este recomandat să îți îndrepți atenția către acele parfumuri orientale, ce oferă o combinație de note bogate și senzuale.

De-a lungul anilor, esențele orientale au evoluat în mai multe forme diferite de parfumuri și uleiuri de parfum, atât calde, cât și dulci sau puțin picante, ele devenind o alegere uimitoare pentru orice femeie sau bărbat.

Cum deosebești esențele orientale și cum o alegi pe cea potrivită?

   Parfumurile orientale sunt realizate din combinarea numeroaselor arome specifice lor, dar pot varia între aromele florale orientale și aromele lemnoase. De obicei, poți recunoaște ce tip de parfum este, datorită acestor note diferite pe care le simți în parfum.

  Aceste parfumuri folosesc de obicei note mai exotice și neobișnuite, inclusiv vanilie, scorțișoară, iasomie, orhidee sau floare de portocal. Din acest motiv, ele tind să aibă un miros extrem de opulent și luxos.

Aceste parfumuri arăbești sunt disponibile în mai multe familii olfactive, astfel încât atât bărbații, cât și femeile să găsească exact ceea ce se potrivește personalității lor și momentului când sunt utilizate. Astfel, se pot alege parfumuri arăbești:

    • Oriental lemnoase: sunt folosite note lemnoase, precum lemnul de santal sau patchouli, iar mirosul, deși masculin, este prezent și în parfumurile arăbești pentru femei

    • Orientale: se folosesc note de rășini sau vanilie( mosc, santal, flori exotice), aceste parfumuri fiind foarte puternice și condimentate

    • Soft orientale: conțin extract de tămâie sau ambră, astfel că parfumurile nu sunt foarte dulci 

Iar dacă vrei să simți că faci parte din lumea extrem de sofisticată a civilizației arabe, atunci tot ceea ce trebuie să faci este să îți achiziționezi unul dintre parfumurile orientale de la Khaneen Collection. Pe lângă aromele deosebite care te vor învălui într-o notă misterioasă, aceste parfumuri din colecția Khaneen au o longevitate îndelungată, caracteristică recunoscută, de altfel, pentru toate parfumurile orientale.

  Parfumurile și uleiurile orientale conțin ingrediente de cea mai bună calitate, însă recomandările pentru un astfel de parfum nu se opresc aici. Sticluțele în care este păstrat un parfum oriental sunt cu totul speciale. Și spre deosebire de orice alte sticle de parfum care de îndată ce au fost terminate sunt aruncate, sticluțele de la parfumul oriental sunt unice și exotice, încât chiar și după terminarea parfumului, ea poate fi păstrată ca suvenir în orice colț al casei. De ce nu, poți crea propria colecție de sticluțe de parfum arăbesc și, cu siguranță, vei impresiona pe oricine.

  Parfumurile arăbești au un parfum distinct și exotic care le face unice și pot fi recunoscute instantaneu. Iar acest lucru oferă celui ce le poartă o experiență de lux. Arabii sunt una dintre primele civilizații care au adoptat parfumurile ca parte a vieții lor de zi cu zi, utilizarea acestora datând de aproape 5000 de ani.

  Partea bună este că nu trebuie să ajungi în Emiratele Arabe Unite pentru a te bucura de cele mai interesante, unice și exotice arome de parfum oriental, ci este suficient să găsești o firma specializată în comercializarea și fabricarea acestora de unde îți poți procura parfumul perfect.

Domenii: Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →