Vreti promovare cu costuri zero? Investiti in pungi personalizate

Publicat pe 16 Aprilie 2019
Intr-o piata concurentiala, agentii economici incearca sa castige atentia in medii din ce in ce mai aglomerate iar presiunea pusa asupra ambalajelor si a pungilor personalizate nu a fost nicicand mai mare.

Vedem intr-o zi nenumarate logo-uri in jurul nostru, pe pungi personalizate si nu numai.

De ce nu le retinem pe toate si ce au deosebit cele care ne raman in minte?

Total Gama Prod SRL produce pungi personalizate memorabile ajutandu-si clientii sa obtina maximum de beneficii de pe urma acestor vehicule de promovare, consiliindu-i in toate etapele producerii de pungi personalizate.

Mai multe detalii pe totalgama.ro. Ce caracteristici sa aiba aceste pungi personalizate . Ambalajul extraordinar este cel personalizat. Acesta va aduce rezultatele de care aveti nevoie, fie ca scopul dvs. este sa sa informati, sa atrageti cumparatorii, sa obtineti fidelitate fata de brand.

Veti afla de la echipa Total Gama Prod SRL ca mesajul vizual imprimat pe aceste pungi personalizate trebuie sa fie usor de decodificat de catre clienti, puternic si de impact, transpus prin culori puternice, care retin atentia, dar redat prin forme simple, usor de inteles. Total Gama Prod SRL produce pungi personalizate cu mesaje care pot implica in mod activ consumatorul.

Total Gama Prod SRL comercializeaza pungi personalizate in diferite dimensiuni si formate, cu pana la sase culori. Logo-urile si sloganul alese de client pot informa, atrage, fideliza si emotiona consumatorul.

Pe de alta parte, sa nu uitam ca brandurile incep sa devina mai responsabile si sa-si asume roluri importante in vietile consumatorilor pe subiecte precum sanatate, civism, dialog, responsabilitate sociala. Consumatorii sunt mai atenti la ce cumpara, sunt mai interesati de protectia mediului.

De aceea, ca o solutie de promovare, Total Gama Prod SRL va propune sa investiti in pungi biodegradabile pe care sa le personalizati. Aceste pungi personalizate pot deveni o vitrina mobila pentru companiile, magazinele si agentii economici. Promovare cu costuri zero prin pungi personalizate Ce trebuie retinut este ca aceste pungi personalizate sunt cai prin care clientii promoveaza gratuit brandul, purtand cu ei aceste vehicule publicitare, in magazine, pe strada.

Dar ca sa transformi potentialii clienti in promotori ai afacerii prin pungi personalizate trebuie ca designul sa fie atractiv iar materialul din care sunt facute sa aiba ecou in valorile consumatorului. Or responsabilitatea fața de mediu se numără printre cele mai importante tendințe ce vor influența comportamentul românilor în 2019, arată studiul iSense Modern Consumer Trends Tracker, desfășurat anual de compania de cercetare de piață iSense Solutions.Pungi personalizate Total Gama din materiale biodegradabile vor aduce un plus de valoare si brandului promovat pe aceste sacose.

Tipuri de pungi personalizate Total Gama Prod SRL realizeaza pungi personalizate de tip „banana”, prevazute cu manere ergonomice, decupate sau aplicate, care sunt adaptate pentru necesitatile utilizatorilor in scopul de a garanta ergonomia, usurinta manevrabilitatii si rezistenta.

Aceste pungi personalizate, din plastic sau biodegradabile, sunt confectionate dintr-o folie de 70 sau 80 de microni si suporta greutati de pana la 15 kilograme. si mai exista pungi personalizate de tip maiou, cu pliuri si manere incorporate, ce pot fi reciclate dupa folosire. Comenzi pungi personalizate la adresa vanzari@totalgama.ro  

Domenii: Afaceri

TOTAL GAMA PROD

Producator pungi biodegradabile imprimate cu grafica clientului, pungi biodegradabile 100%, scutite de plata ecotaxei. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →