Waterboyz, aliatul tau principal pe drumul antreprenorial

Publicat pe 29 Iunie 2017
Waterboyz iti ofera o afacere la cheie: de la planul de afaceri, pana la amenajarea propriu-zisa a locului de joaca.

Waterboyz se prezinta drept o firma cu peste 10 ani de experienta in domeniul locurilor de joaca pentru copii. Profesionalismul si seriozitatea sunt cheia de bolta care planeaza asupra echipei Waterboyz, alcatuita din persoane tinere, pasionate de antreprenoriat si pregatite oricand sa te sustina in dorinta de a-ti deschide o afacere. Cu alte cuvinte, Waterboyz iti ofera o afacere la cheie: de la planul de afaceri, pana la amenajarea propriu-zisa a locului de joaca.

Locurile de joaca pentru copii vor reprezentat intotdeauna o afacere profitabila, caci mereu va exista dorinta parintilor de a-si duce prichindelul intr-o loc cu fel de fel de jocuri si echipamente care sa ii starneasca nu numai curiozitatea, dar si apetenta pentru socializare si interactiune. Fie ca vorbim de amenajarea unui loc de joaca in exterior sau intr-un spatiu inchis, Waterboyz iti pune la dispozitie o multitudine de atractii pentru copii care vor transforma locul de joaca intr-un succes. De exemplu, poti opta pentru trambuline profesionale, laser tag, bungee trampo, ponei mecanici sau chiar un patinoar sintetic.

Unul dintre avantajele comparative ale echipei Waterboyz, un aspect esential care ii diferentiaza fata de competitori, este reprezentat de grija si atentia continua pe care o acorda fiecarui client. Intreaga echipa iti va fi alaturi pe intreg parcursul amenajarii locului de joaca: de la primul contact telefonic sau trimiterea unui mail, pana la taierea panglicii ce marcheaza debutul noului loc de joaca.

Domeniul antreprenoriatului poate fi extrem de anevoios uneori, mai ales daca esti la inceput de drum. Exista riscuri si amenintari de care nu poti avea cunostinta daca nu ai experienta in acest domeniu. Echipa Waterboyz va fi permanent langa tine pentru a-ti oferi cea mai buna solutie in vederea depasirii oricarui obstacol ce iti iese in cale. Colaborarea nu se incheie dupa amenajarea locului de joaca, dat fiind faptul ca intreaga echipa mizeaza pe stabilirea unei relatii de lunga durata, bazata pe respect reciproc, tocmai pentru a-ti putea fi alaturi de fiecare daca cand ai nevoie.

Daca nu stii de unde sa incepi, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la office@waterboyz.ro cu planul spatiului unde iti doresti sa ia nastere locul de joaca, impreuna cu viziunea si cerintele tale cu privire la modul in care vrei sa arate afacerea. Mai apoi, vei fi contactat de catre echipa Waterboyz pentru o discutie mai ampla, urmand sa stabiliti impreuna planul de afaceri, care va cuprinde obiectivele, rezultatele estimate s.a. In cazul in care va fi nevoie, cei de la Waterboyz se pot deplasa personal la fata locului pentru a examina spatiul si a-ti recomanda cele mai bune echipamente ce vor fi o incantare pentru copii. Urmeaza mai apoi perioada de executie si montaj, cand locul de joaca va lua forma pe care ti-a dorit-o, chiar sub ochii tai si cu atenta coordonare a echipei Waterboyz. Et voila, afacerea este gata sa inceapa.

Asadar, daca ti-ai dorit de mult timp sa accesezi mediul antreprenorial, Waterboyz este aici pentru a-ti oferi o afacere la cheie, care nu va intarzia sa aduca profit si bucurie celor care vor trece pragul noului loc de joaca.

Urmareste-ne si aici:

https://www.youtube.com/watch?v=67ajnQPUaSM

https://www.facebook.com/waterboyz.ro/


SC SELES ON-LINE PROJECT SRL

Simbolul grafic, o pană de scris alături de o călimară de cerneală, descriu cel mai bine ramura de servicii care ne definesc şi pe care suntem specializați – Pro Digital Media îşi are competenţele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →