Wellbeing Insights Series, locul de intalnire a specialistilor care doresc implementarea conceptului wellbeing

Publicat pe 17 Decembrie 2019
Idea Events si Rhapsody Magazine au organizat in luna decembrie 2019 editia pilot a seriei de evenimente Wellbeing Insights Series

Idea Events si Rhapsody Magazine au organizat in luna decembrie 2019 editia pilot a seriei de evenimente Wellbeing Insights Series, un concept in premiera pe piata din Romania, prin modul de abordare holistica pe care o propune specialistilor in domeniu. O noutate pe piata de profil, “Wellbeing Insights Series”, face parte din proiectul “Wellbeing HUB Romania”, menit sa aduca la aceeasi masa a discutiilor prestatorii si beneficiarii de programe si servicii destinate starii de bine a angajatilor, comunitatii sau a consumatorilor finali.

Invitatul special al editiei inaugurale a fost Daniele Guglielmino - Senior Sustainability Specialist, reprezentant al IWBI (International Well Building Institute). S-au alaturat discutiilor si au exemplificat ce rezultate obtin prin aplicarea conceptului wellbeing in domeniile lor de activitate: Alex Skouras – Founder& Managing Partner Alesonor, Sebastian Cochinescu - Fondator si CEO TailPath, Ioana Marian – Fondator desprespa.ro si Ambasador Global Wellness Day in Romania, Andra Georgescu Founder&CEO Hey, Be Well! si doctor Mihaela Posea, cunoscut medic specialist in probleme de diabet, nutritie si boli metabolice.

Speakerii invitati au discutat despre aplicabilitatea conceptului wellbeing in viata de zi cu zi, in diverse arii profesionale si domenii de activitate, cu rezultate pozitive atat la nivel personal, cat si colectiv. Subiect foarte complex si ofertant, conceptul wellbeing reprezinta noua tendință in afaceri, care transforma profund industriile și redefinește asteptările consumatorilor.  

Wellbeing reprezinta totodata si trendul urmarit de noua generatie, pe care companiile vor trebui sa il imbratiseze si sa il implementeze, daca doresc sa se dezvolte armonios; o relatie win-win: angajati sanatosi si multumiti – randament si productivitate crescute, prin dezvoltarea unui mediu care sa permita minimizarea stresului, spatii construite si tehnologizate conform ultimelor standarde, mai mult timp liber dedicat activitatilor in aer liber sau acces la facilitati si calatorii care sa incarce cu energie pozitiva.

La discutii au fost invitati sa ia parte profesionisti si lideri care doresc sa accelereze adoptarea culturii globale wellbeing. Sunt vizate industrii precum: Real Estate, Constructii, Facility, Arhitectura, Automotive, Bancara, HR, Wellness&SPA, Gym&Fitness, Beauty, Turism, Restaurante, Hospitality, Moda, Estetica, Aviatie, Tehnologie, Lifestyle, Agricultura, FMCG.  

Partener: Private Jets Europe

Partener tehnologie: Banca Transilvania

Supporting Partners: Clinica Smart Nutrition, TailPath, Clinica Ensar Duman Welness&Health, Together for a Better Tomorrow, Hey, Be Well!, desprespa.ro, Aqua Panna si Luc BelAire.

Partener imagine: SuperPrint

Parteneri institutionali: Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), ROGBC si ROFMA.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.idea-events.com, sectiunea Evenimente.

Contact: gabriela@idea-events.com

Tel: 0799 13 12 44

Despre organizator: 

Cu experienta in organizarea de evenimente private, in 2016, Idea Events a inceput organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internationale si nationale in ceea ce priveste sustenabilitatea si dezvoltarea durabila.

Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promoveaza bunele practici, incurajeaza creativitatea si faciliteaza schimbul de experienta. Toate materialele folosite in cadrul evenimentelor sunt confectionate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovata o abordare cat mai prietenoasa cu mediul inconjurator. 

Domenii: Lifestyle, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →