“Wellbeing Insights Series” – platforma culturii globale wellbeing

Publicat pe 3 Decembrie 2019
Idea Events si Rhapsody Magazine prezinta, incepand cu luna decembrie seria de evenimente Wellbeing Insights Series. Evenimentul inaugural va avea loc in data de 9 decembrie 2019, la Hotel Sheraton, in intervalul orar 19.00-21.00.

Invitatul special al editiei inaugurale este Daniele Guglielmino - Senior Sustainability Specialist, reprezentant al IWBI (International Well Building Institute). Se vor alatura discutiilor Alex Skouras – Founder& Managing Partner Alesonor, Sebastian Cochinescu - Fondator si CEO TailPath, Ioana Marian - Ambasador Global Wellness Day in Romania si doctor Mihaela Posea, cunoscut medic specialist in probleme de diabet, nutritie si boli metabolice, din partea Clinicii Smart Nutrition.

Conceptul este unul in premiera pe piata din Romania, o abordare holistica a notiunii de wellbeing, la discutii fiind invitati sa ia parte profesionisti si lideri care doresc sa accelereze adoptarea culturii globale wellbeing. Sunt vizate industrii precum Real Estate, Constructii, Facility, Arhitectura, Automotive, Bancara, HR, Wellness&SPA, Gym&Fitness, Beauty, Turism, Restaurante, Hospitality, Moda, Estetica, Aviatie, Tehnologie, Lifestyle, Agricultura, FMCG.

O noutate pe piata de profil, “Wellbeing Insights Series”, face parte din “Wellbeing HUB Romania”, proiect ce isi propune sa aduca la aceeasi masa a discutiilor prestatorii si beneficiarii de programe si servicii destinate starii de bine a consumatorului final.

Conceptul “Wellbeing” reprezinta noua tendinta in business, care transforma profund industriile si redefineste asteptarile consumatorilor. Pe masură ce consumatorii moderni, continua sa acorde prioritate experiențelor, in defavoarea bunurilor, economia globală de wellness este in plina expansiune. Piata globala de wellness era evaluata la 4,2 trilioane de dolari americani in 2018, dupa o creștere de 12,8% intre 2015 și 2017, potrivit Global Wellness Institute.

Partener: Private Jets Europe

Partener tehnologie: Banca Transilvania

Supporting Partners: Clinica Smart Nutrition, TailPath, Clinica Ensar Duman Welness&Health, Together for a Better Tomorrow

Partener imagine: SuperPrint

Parteneri institutionali: Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania - CCIFER, ROGBC si ROFMA.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, puteti accesa www.idea-events.com, sectiunea Evenimente.

Contact: gabriela@idea-events.com

Tel: 0799 13 12 44

Despre organizator: 

Cu experienta in organizarea de evenimente private, in 2016, Idea Events a inceput organizarea unor serii de evenimente publice generate de cele mai de actualitate subiecte internationale si nationale in ceea ce priveste sustenabilitatea si dezvoltarea durabila.

Cu fiecare eveniment organizat, Idea Events promoveaza bunele practici, incurajeaza creativitatea si faciliteaza schimbul de experienta. Toate materialele folosite in cadrul evenimentelor sunt confectionate din materiale reciclate, iar prin fiecare acțiune este promovata o abordare cat mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →