Westfield - 10 ani de inovație pentru un cartier în stil occidental

Publicat pe 14 Iulie 2016
Începutul lunii iulie a fost plin de evenimente pentru Westfield, singurul cartier de anvergură din vestul țării care a demonstrat că și în România se poate construi - și locui - la fel de bine ca și în Occident.

Westfield a împlinit 10 ani, moment marcat cu o nouă campanie de comunicare, lansarea unei noi colecții de vile și, nu în ultimul rând, cu anunțarea facilităților care vor fi disponibile în curând, în Clubhouse-ul rezidențial.

10 ani de dezvoltare și creștere

Pentru un proiect care totalizează mai mult de 87 ha ca suprafață, cu aproximativ 2000 de locuințe în plan (atât case cât și apartamente), primul deceniu a însemnat, înainte de toate, un plan de dezvoltare foarte bine pus la punct pentru cele 5 zone ale cartierului. Construcția primelor case a început în 2011 - până în prezent, în Westfield au fost vândute peste 130 de vile, prima zonă a cartierului fiind în proporție de 95% finalizată, iar a doua zonă având deja un grad de ocupare de peste 40%.

Westfield este un proiect rezidențial dezvoltat de EAIG (European American Investment Group), cifra investițiilor înregistrate până în prezent situându-se la 8 milioane de euro. Investiția totală preconizată pentru întregul proiect ajunge la 70 de milioane de euro. 

Facilități unice, pentru din rezidenții Westfield

Westfield se distanțează mult față de alte dezvoltări imobiliare prin pachetul extrem de cuprinzător de facilități. Infrastructura modernă, străzile pavate și largi de 7 metri, spațiile verzi și locurile de joacă, landscaping-ul cartierului, retragerea de 10 m a fiecărei case, care lasă loc pentru peluze amenajate cu bun gust - toate creează o imagine de cartier occidental autentic. 

Și asta nu e întâmplător: conceptul Westfield este inspirat de suburbiile americane, acolo unde arhitectura elegantă a caselor de familie și străzile aerisite, pline de verdeață și liniște, creează un mediu foarte relaxat. 

Clubhouse-ul rezidențial din Westfield, a cărui construcție a fost finalizată recent, este cel mai atractiv pe lista cu facilități de care se vor bucura locuitorii cartierului. Clădirea dispune de o suprafață interioară de 1200 mp, unde vor fi integrate: restaurant și cafenea, piscină interioară cu spa, piscină exterioară cu terasă, sală de fitness, sală media, grădiniță / creșă, birourile companiei. 

O colecție de vile stilate, cu arhitectură modernă

Încă de la început, vilele din Westfield au creat tendințe noi pe piața imobiliară locală, propunând un stil arhitectural ușor de recunoscut, cu linii moderne, ferestre de mari dimensiuni, elemente decorative elegante și o compartimentare inteligentă a interiorului.

Noile modele de vile din colecția 2016 continuă linia inovației în Westfield, aducând un „refresh” puternic la fațadele caselor - inspirate din stilul nordic și american. Optimizarea spațiilor a fost perfecționată, iar suprafețele vitrate și mai mari aduc mai mult șarm fiecărui model. Izolația premium a vilelor (izolație exterioară cu polistiren de 15 cm grosime, geamuri tripan) este încă un atu de luat în calcul.

Un cartier conceput pentru oameni

„Credem în tine.” - este mesajul noii campanii de comunicare, cu care Westfield aduce în lumină adevăratele valori ale companiei.

„Westfield e despre oameni. Nu am conceput și construit Westfield doar pentru profit. Fiecare lucru pe care îl facem, fiecare detaliu pe care ne străduim să-l perfecționăm de la an la an, se datorează credinței sincere că oamenii merită ceva mai bun. Una dintre cele mai mari dorințe ale noastre, încă de la început, a fost ca Westfield să facă o diferență reală în comunitatea arădeană - și ulterior să extindem la nivel național modelul unui cartier orientat spre nevoile oamenilor, și nu spre profituri sau interese proprii.” - Emanuel Bistrian, CEO Westfield.


Westfield Development SRL

Construim vile moderne pentru oamenii care investesc în viitorul lor. Dezvoltăm cea mai frumoasă zonă și definim un nou standard de viață în Arad.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!