Wolcar - pimp my ride cu resurse accesibile

Publicat pe 16 Octombrie 2021
Pentru toti cei care au nevoie de imbunatatiri aduse masinii detinute, un centru de dezmembrari ar putea fi solutia pentru ei. La Wolcar, unul dintre cele mai mari centre de profil din Craiova, vor regasi un stoc imediat disponibil de diverse piese si accesorii auto.

Centrul de dezmembrari, sursa de piese auto accesibile

La Wolcar veti putea gasi piese precum: elemente de transmisie, pentru motor, elemente de caroserie, climatizare sau electrice. Acestea sunt in stoc imediat disponibil si nu sunt universal valabile, ci specific pentru marci auto precum Audi, Ford, Mercedes, Seat, printre altele.

Pentru a comanda vizualizati stocul de produse disponibile si setati detaliile de expediere. Comenzile pot fi livrate la domiciliu sau pot fi ridicate de la sediul Wolcar. Aceasta din urma modalitate este practica pentru cei din zona si pentru cei care vor solicita si servicii auto totodata. Centrul Wolcar este si un service auto autorizat ce pune la dispozitia publicului servicii complete, de la diagnoza la inlocuiri de piese.

Garantii valabile pentru orice produs

Orice achizitie realizata de aici vine insotita de garantie. In plus, inainte de a expedia un produs cei de la Wolcar il testeaza pe bancul de lucru. Piesele auto achizitionate din centrul de dezmembrari vor primi 3 luni de garantie.

Metoda aceasta de achizitie a unor piese si elemente auto este versiunea mai accesibila pentru un anumit segment de public. Sunt piese originale, de la autovehicule identice, astfel incat pretul mai mic fata de acelasi produs, dar cumparat nou din magazin, este factorul de decizie aici. O bara fata sau spate la un Audi si nu numai, atunci cand trebuie inlocuita, va costa destul de mult, mai mult vopsitul, pentru ca bara sa aiba tonul de culoare precum cel original al masinii. Este doar unul din cazurile in care va convine sa faceti mai degraba achizitii din centrele de dezmembrari.

Consiliere gratuita

Aveti nevoie de suport tehnic? Doriti sa beneficiati si de serviciile din cadrul service-ului auto? Echipa Wolcar ii intampina pe toti cei cu astfel de cerinte cu serviciile sale. O echipa de profesionisti va fi gata sa va ajute.

Masina detinuta poate avea un interior vizibil imbunatatit si inlocuiri de piese si accesorii la preturi accesibile. Descoperiti Wolcar, pagina oficiala, dar si sediul fizic.

  • Contact: wolcar@yahoo.ro

Domenii: Auto

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!