Wolf Group, prezent în România prin subsidiara Penosil, și-a lansat noul website

Publicat pe 24 Ianuarie 2019
Wolf Group, prezent în România prin subsidiara Penosil, își lansează noul website ce vine cu o nouă structură și un design actualizat, facilitând accesul la informații utile.

Wolf Group se ocupă cu producerea și comercializarea de materiale și produse de construcție, etanșanți și adezivi profesionali, reunind 6 unități de producție localizate în Estonia, Spania, Rusia, Franța și Brazilia (cu export in 80 de țări) și 10 sucursale de vânzare situate în Statele Baltice, Ucraina, România, Spania, Franța, Portugalia și Regatul Unit. 

Noul site al acestui grup oferă posibilitatea celor care îl accesează să descopere informații despre companie, branduri și segmente, produse, informații de contact și despre o posibilă carieră în Wolf Group.

Oricine dă clic pe categoria branduri și segmente va putea afla pe ce anume pune accent Wolf Group în ceea ce privește produsele și potrivirea lor cu clienții. De la firme mari de distribuție și constructori până la fabrici si nișe industriale specifice, și cu preocupare pentru clientul final, fie aplicator profesionist fie utilizator casnic.

Reprezentanții Wolf Group își doresc să identifice nevoile reale ale clienților care pot fi combinate pentru a identifica cele mai bune eforturi asupra cărora să-și concentreze eforturile.

Brandingul este astăzi o portiță prin care se poate ajunge la un anumit segment de clienți. Prin urmare, Wolf Group a dezvoltat diferite produse de construcție, comercializate în principal sub brandurile Penosil, Olivé, Tempsi, Elasteq, dar și sub numeroase etichete private alte diferitelor branduri internaționale.

Penosil este brandul sub care Wolf Group comercializează în România o gamă variată de produse de înaltă calitate. De altfel, succesul și reputația acestui brand și al grupului din care face parte se bazează pe tradiția de a inova constant prin dezvoltarea de produse de calitate, soluții pentru etanșare, lipire și impermeabilizare pe piețele țintă definite.

Wolf Group reprezintă o soluție de încredere pentru toți cei care au nevoie de produse de excepție legate de domeniul construcțiilor.

Penosil ne oferă tot ceea ce avem nevoie atunci când realizăm diverse lucrări de construcție sau diverse reparații sau renovări. Spumele poliuretanice, etanșanții hibrizi, siliconici sau acrilici, adezivii, hidroizolațiile, masticurile pentru acoperișuri, produsele de curățare, uneltele și accesoriile pot fi folosite atât de profesioniști, cât și de utilizatorii casnici. Acest lucru face posibilă realizarea unor lucrări de calitate chiar și atunci când lipsește experiența.

Utilizatorii Penosil se bucură de rezultate excepționale, la prețuri corecte. Wolf Group, prin produsele sale, caută să ofere cea mai bună experiență de utilizare și cumpărare, de la alegerea rapidă a produsului potrivit, până la execuția lucrării și rezultatul durabil de după aplicarea produsului în cauză/

Penosil împreună cu Wolf Group oferă clienților o mai bună experiență de etanșare și lipire pentru a contribui la o lume mai durabilă.

Grupul exportă în prezent în peste 80 de țări din întreaga lume. Din Statele Unite în Noua Zeelanda, din Norvegia în Africa de Sud, din Brazilia în Japonia, produsele acestui grup ajung în mâinile utilizatorilor care reușesc să-și ducă la bun sfârșit lucrările de construcție cu succes.

Și voi puteți folosi produse marca Penosil pentru a face lucrări de construcție ca niște profesioniști. Pentru a vă convinge de varietatea și calitatea lor intrați pe noul site al Wolf Group și aflați mai multe informații unitățile de producție și sucursalele de vânzări (Krimelte și Olivé Química), dar și despre cum produsele marca Penosil vă pot schimba viziunea asupra modului în care se poate realiza o lucrare de construcție în manieră profesionistă chiar dacă nu aveți experiență.

Domenii: Constructii

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →