Work from home, concept regândit de Masatto

Publicat pe 30 Iunie 2021
Ultimii ani au început să fie tot mai pregnanți în privința conceptului de work from home. Uneori o alternativă, alteori o necesitate sau chiar singura cale de a continua munca, indiferent de locație, work from home a venit și cu o readaptare.

Nu mai suntem îngrădiți de acel concept de muncă la birou, între 4 pereți. Dar dacă se întâmplă să muncim de acasă, avem nevoie de spațiu bine amenajat pentru activitatea profesională. Și se pare că Masatto știe mai bine acest lucru.

Cu aceeași gândire la bază, că trebuie să fim outside de box, ideea de relaxare a început să fie tot mai mult asociată și altor activități. Spre exemplu de ce munca să fie un chin, un stres?! Masatto pune un semn de egal între cele două.

Work from home sună ideal cu Divina

În vasta sa colecție de fotolii de masaj acest brand a inclus opțiuni potrivite pentru toate gusturile, ba chiar și variante home and office. Nimic nu se compară însă cu Divina. Este modelul de top din colecțiile Masatto, un motiv în plus să fie realizată o linie specială, exclusivistă. Și asta pentru că Divina își merită poziția de top. Se spune dă-i Cezarului ce este al Cezarului.

În linii mari, Divina este despre două mecanisme de masare pentru zona spatelui și acestea se suprapun mai ales în acel punct fierbinte unde oricine simte nevoia de masaj mai intens, la baza coloanei. Include de asemenea zero gravity, sistem audio integrat, nu mai puțin de 12 programe automate de masare și desigur masajul 4D.

Vă veți bucura de tehnici de masaj precum kneading, tapping sau shiatsu. Un astfel de fotoliu de masaj poate fi integrat în living. Poate fi folosit oricând, în orice moment al zilei. Iar pentru cei cu dureri de spate în mod special, pentru cei care nu își găsesc locul în scaunul ergonomic - însă insuficient de comod - Divina va fi locul perfect.

Despre Divina se pot spune multe. Este unul dintre cele mai bine dotate din punct de vedere tehnologic. Parcă nimic nu se compară însă cu testarea pe propria piele. Puteți descoperi asta în showroom sau de ce nu chiar testare gratuită acasă, pentru o perioadă de 30 de zile. Detalii și o amplă prezentare regăsiți în pagina oficială.

Contact:

Showroom

București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Cluj-Napoca

Timișoara

Piatra Neamț

+40 756 478 789

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!