Work from home nu a fost nicicand mai rentabil, cu Masatto

Publicat pe 4 Iunie 2021
V-ati gandit cum ar fi sa ajungeti acasa si aici sa gasiti un terapeut personal? Va inchipuiti cum ar fi ca in living sa existe imediat disponibil un maseur profesionist? Intr-o varianta cum nu se poate mai practica, compacta si cu accent pe tehnologia de inalta clasa, Masatto reuseste sa imbine utilul cu placutul. Gama sa de fotolii de masaj este dedicata publicului larg care intelege ca a fi bine este mai intai de toate regula primordiala pentru a trai fericit.

Fotoliile de masaj Masatto sunt terapeutul de la un click distanta

Masatto a creat un portal spre lumea relaxarii. Si nu este atat de greu de realizat asta. La un click distanta veti descoperi acest univers, pagina online Masatto. Fotoliul dorit poate fi insa testat, gratuit, in showroom - in Casa Masatto - sau la domiciliu. Pastrand aceeasi nota, la un click distanta este si relaxarea. Caci aproape in fiecare caz vorbim despre fotolii de masaj ce au panou de control, buton ce troneaza pe bratul fotoliului. O simpla apasare de buton si sesiunea de masaj incepe! O simpla apasare de buton si tehnica aplicata se schimba, miscarile se intensifica sau totul se opreste.

Work from home cu Masatto

Acasa este locul de suflet, este intimitatea voastra, este locul in care va simtiti perfect, deloc constrans de nimeni si nimic. Sunteti voi in libertatea voastra. Cu atat mai mult daca spatiul personal este definit de un maseur profesionist, va veti dori ca acasa sa fie universul vostru din care sa nu mai plecati. Nici macar cand trebuie sa munciti.

Work from home a devenit oricum un concept mai popular ca oricand. De voie, de nevoie, work from home rescrie modul in care lucram in zilele noastre. Pe masura contextelor care intervin, apar si situatiile care raspund cu o solutie. Masatto propune asadar un fotoliu de masaj care troneaza in casa voastra. Tine loc de orice fotoliu ergonomic sau poate fi fix pauza necesara intre intalnirile pe Zoom, pauza de cafea sau timpul la final de program cand este nevoie mai mult ca oricand de relaxare pana in maduva spinarii.

Pentru ca postura adoptata stand in fata ecranelor trebuie sa fie una care nu deranjeaza coloana, pentru ca orele petrecute astfel sunt indelungi, sa munciti stand intr-un fotoliu de masaj este singurul mod prin care puteti compensa orele de munca sedentara cu nevoia de a va simti bine.

Pentru doritori, Masatto isi are usile deschise in doua locatii din capitala. Vizitati locatiile fizice sau pagina online pentru a alege fotoliul dorit, ideal pentru work from home.

Contact: +40 756 478 789 Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!