WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Publicat pe 8 Septembrie 2023
Pasionații de fotografie vor putea socializa, învăța, testa echipamente foto de ultimă generație și realiza fotografii uimitoare sub îndrumarea fotografilor renumiți din domeniu. Photosetup, în parteneriat cu Canon România, dau startul a șase săptămâni pline de experiențe foto perfecte, în perioada 7 septembrie - 12 octombrie 2023. Aproximativ 300 de persoane sunt așteptate să participe fizic, la eveniment, dar, dat fiind că workshopurile vor fi transmise live, sunt estimați și peste 1.000 de participanți online.

“Am organizat ImageFest din dorința de a oferi ceva comunității creatorilor de conținut, pe care am susținut-o și o vom susține întotdeauna, prin intermediul diverselor evenimente menite să vină ca un sprijin pentru dezvoltarea acestora. Astfel, generația tânără are posibilitatea de a dobândi cunoștințele necesare în domeniului fotografiei, experimentând, testând și învățând de la profesioniștii din domeniu. Totodată, este o oportunitate foarte bună de formare a unei comunități, de socializare și de petrecere a unui timp de calitate împreună”, spune Valeria Galea, co-fondatorul magazinului foto-video Photosetup.

După perioada de relaxare din timpul verii, Photosetup, alături de Canon România , revine în forță cu evenimentul de fotografie al anului, ImageFest, ce va aduce sub umbrela sa o mulțime de activități organizate special pentru pasionații de fotografie. De la workshop-uri tematice, susținute de fotografi cunoscuți din România și până la ture foto, unde participanții vor avea ocazia să descopere cele mai frumoase locații din București, aceștia vor putea explora tainele fotografiei sau, de ce nu, să le aprofundeze - evenimentele din cadrul ImageFest fiind potrivite atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști.

Printre stilurile fotografice abordate în cadrul workshopurilor se numără fotografia glamour, fotografia de stradă și urbană nocturnă, fotografia culinară, sportivă și fine art Xmas. De asemenea, întreg maratonul de evenimente va fi presărat cu discuții, sfaturi, dar și experiențe menite să contribuie la dezvoltarea fiecărui participant.

Spre deosebire de alte evenimente din domeniu, în cadrul Imagefest abilitățile fotografice nu vor fi dezvoltate doar la stadiul teoretic. Pe lângă informațiile de bază oferite de lectori în cadrul activităților, organizatorii au anunțat și sesiuni de testare a celor mai noi și inovative echipamente foto Canon, pentru o mai bună înțelegere a informațiilor teoretice oferite de fotografii profesioniști în cadrul workshopurilor dedicate. În cadrul evenimentului vor putea fi achiziționate și echipamente Canon.

Evenimentele se vor desfășura cu prezență fizică în showroom-ul Photosetup, însă pentru cei care nu pot ajunge la București deși doresc să participe, workshop-urile vor fi transmise LIVE pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Photosetup. Participarea este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă, prin completarea formularului specific pentru fiecare eveniment.

Photosetup ImageFest este evenimentul perfect pentru pasionații de fotografie, oferind ateliere de lucru, tururi foto și alte surprize. Locurile pentru participarea fizică la atelierele de lucru sunt limitate, însă înscrierile au fost deja deschise și se pot realiza pe pagina oficială a evenimentului.

Descrierea Companiei:

Photosetup a apărut din dorința de a fi cât mai aproape de profesioniștii din domeniul foto-video-film-tv, prin furnizarea de echipamente de calitate. Photosetup a luat naștere încă din secolul al XX-lea, dar noutățile secolului al XXI-lea nu i-au speriat, deoarece sunt mereu în pas cu noile tehnologii și echipamente, pe care le reprezintă și le distribuie cu experiența bogată acumulată în ultimii 21 de ani!


TUDOR COMMUNICATION SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!