World Class, cea mai mare retea de health&fitness din Romania, deschide un nou club in viitorul centru de afaceri

Publicat pe 27 August 2018
World Class, cea mai mare retea de health&fitness din Romania, deschide un nou club in viitorul centru de afaceri Expo Business Park din Bucuresti si aduce conceptul #BeHealthy mai aproape de romani, printr-un plan strategic de extindere

Intre anii 2013 - 2018, veniturile din sanatate si fitness din Europa de Est au crescut cu 28%, potrivit ultimelor date Statista. Aceasta tendinta ascendenta, pe un continent puternic dominat de Occident in ceea ce priveste dezvoltarea programelor de health, wellness & fitness, arata ca Europa de Est se afla pe drumul cel bun si ca solutiile aparute pe piata au inceput sa-si valorifice potentialul.

World Class Romania, cea mai mare retea de health&fitness din tara, isi construieste strategia de extindere bazata pe dinamica pozitiva a pietei si vizeaza pana la sfarsitul anului 2018 mai mult de 70.000 de abonati activi in ​​cele 31 de cluburi deschise la nivel national. in plus, doua cluburi noi se vor deschide in aceasta toamna in Bucuresti, World Class AfiTech si World Class Veranda, iar in 2019 inca unul la Cluj – World Class Record Park.

Pentru anul 2019, World Class anunta deschiderea celui de-al 35-lea club de health&fitness, World Class Expo Park, intr-un nou campus de birouri care va fi inaugurat in a doua jumatate a anului 2019 pe Bulevardul Expozitiei, Bucuresti. Locatia a fost aleasa strategic pentru a fi mai aproape de un numar mare de romani care lucreaza sau locuiesc in zona si a transforma World Class in al treilea cel mai important loc din viata lor, dupa familie si serviciu. Clubul va fi incadrat in categoria Bronz, va acoperi o zona generoasa de 1.480 de metri patrati si va include o zona de antrenament functional, un studio de aerobic, un studio de cycling si sali pentru clase de group fitness. Clubul va fi echipat cu cele mai recente si mai performante echipamente de fitness si va avea o echipa puternica de instructori dedicati si antrenori personali.

Cu aceasta inaugurare, World Class acopera o zona in care nu avea o prezenta puternica, avand astfel oportunitatea de a se apropia mai mult de romani, pentru a intari miscarea #BeHealthy si pentru a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei vieti active. Lansata la Festivalul #BeHealthy powered by World Class, miscarea #BeHealthy isi propune sa creeze o comunitate puternica in jurul beneficiilor vietii active si sanatoase.

"In conformitate cu strategia noastra de a extinde reteaua World Class in zone cu trafic intens, in apropierea casei si a locului de munca al romanilor pentru a le oferi si mai multe oportunitati de health&fitness, vom inaugura o noua locatie in Expo Business Park. Este un nou pas in misiunea noastra de a educa, inspira si influenta Romania asupra unui stil de viata sanatos, prin deschiderea de noi centre in zonele urbane, dezvoltand programe de antrenament originale si accesibile, prin intermediul expertilor nostri in health&fitness. Ne-am asumat rolul de a furniza cele mai calitative si performante servicii de health&fitness, de a stabili noi tendinte in domeniu si de a dezvolta o comunitate puternica in jurul miscarii #BeHealthy pentru mai multa miscare", a declarat Kent Orrgren CEO World Class Romania.

Cel de-al 35-lea club al retelei de health&fitness World Class devine o noua oportunitate de a fi mai aproape de tot mai multi romani si de a-i atrage catre un stil de viata activ si sanatos.

"World Class Romania va fi un excelent partener pentru noi, in cel mai nou proiect, Expo Business Park. Vor exista numeroase companii multinationale pe suprafata generoasa de 38.000 m2 pe care o oferim – insumand in jur de 3000 de persoane - care vor gasi tot ce au nevoie pentru o experienta optima de lucru si care vor putea, de asemenea, sa-si continue stilul de viata sanatos in aceeasi locatie intr-un centru de fitness profesionist", a declarat Robert Neale, CEO al Portland Trust.

DESPRE EXPO BUSINESS PARK

Expo Business Park este principalul centru de birouri din zona Expozitiei din nordul Bucurestiului. Centrul de afaceri este situat la intersectia bulevardului Expozitiei cu strada Aviator Popisteanu, la 450 m de statia de metrou 1 Mai. Locatia este amplasata la 600 m de complexul expozitional Romexpo si la 1,5 km de Piata Presei Libere:

https://expobusinesspark.ro 

https://www.youtube.com/watch?v=mK6kbYsk1tga

Zona Expozitiei se bucura de o dezvoltare accelerata, care include centre importante de birouri si rezidentiale, impreuna cu noua linie de metrou M6 care va conecta zona direct la Aeroportul International Henri Coanda.

Proiectul ofera acces auto facil catre bulevardele principale: Bulevardul Expozitiei, Bulevardul 1 Mai si Calea Grivitei, respectiv drumul Kiseleff, Bulevardul Marasti, drumul Bucuresti-Ploiesti etc. Infrastructura de transport public include metrou (statia 1 Mai) la 5 minute distanta de mers pe jos, autobuze si tramvai in fata centrului si la 5 minute de mers pe jos (1 Mai cu Calea Grivitei).

Despre #BeHealthy – O miscare pentru mai multa miscare si un stil de viata sanatos

#BeHealthy este noul slogan al World Class Romania, care inglobeaza toate eforturile companiei pentru a implica cat mai multi romani sa traiasca mai bine prin sport, sanatate si fitness.

Este o actiune colectiva pentru a genera o mai mare constientizare cu privire la importanta activitatii fizice in mentinerea sanatatii in viata noastra de zi cu zi.

#BeHealthy indeamna la actiune pentru un stil de viata sanatos, avand o abordare holistica prin integrarea in rutina zilnica a conceptului de sanatate si calitate a vietii. World Class si-a asumat rolul de a educa, inspira si influenta romanii sa adopte un stil de viata sanatos prin deschiderea unor noi centre in zonele urbane, dezvoltand programe de antrenament originale si accesibile si educand in salile din toata tara prin intermediul expertilor sai in sanatate si fitness.

#BeHealthy inseamna, de asemenea, parteneriate cu cele mai importante evenimente sportive publice din tara, cum ar fi: Bucharest Marathon, The Color Run, Bucharest 10K & FAMILY RUN sau Bucharest Half Marathon.

Mesajul #BeHealthy este transmis mai departe si prin intermediul evenimentului anual World Class #BeHealthy Festival care are loc in marile orase din Romania si prin deschiderea unor centre noi World Class in zonele aglomerate, pentru a veni in intampinarea stilului de viata activ al oamenilor. 

World Class crede intr-o viata activa si sanatoasa. Tot ce reprezinta si promoveaza World Class se bazeaza pe cunostintele si expertiza solida in health&fitness. 

World Class isi propune sa transforme vietile oamenilor, inspirandu-i sa fie mai activi si, prin urmare, mai sanatosi, mai fericiti. si pentru ca ne pasa. World Class crede, de asemenea, ca prin determinare si pasiune, indiferent cat de mici sunt pasii, toata lumea poate ajunge departe. Facem echipa cu clientii nostri pentru o comunitate sanatoasa. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai molipsitoare vor fi valorile noastre.

Experienta World Class este despre know-how, vibe si distractie, dar si despre determinare si perseverenta. incepem cu pasi mici si plecam departe. Exercitiile ar trebui sa fie un obicei zilnic, natural. Ne antrenam impreuna si ne distram.

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piata in industria wellness locala, cu un numar total de 35 de cluburi de sanatate si fitness in intreaga tara (31 sunt active si 4 vor fi deschise in cursul acestui an si in cursul anului viitor) si aproape 60.000 de membri. Cluburile World Class ofera servicii la cele mai inalte standarde, facilitati de varf si clase diversificate. World Class este partener LES MILLS ™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania ofera, de asemenea, un concept premium de health & fitnss denumit W, care ofera membrilor oportunitatea de a se pot antrena si relaxa intr-un cadru intim si exclusivist. 

World Class Romania este detinuta de fondul de investitii cu capital privat Resource Partners, sustinut de mai multi investitori institutionali. Fondul se concentreaza asupra proiectelor medii din Polonia, Romania si alte tari din Europa de Est. Resource Partners vizeaza, in primul rand, identificarea companiilor cu o crestere rapida, cu echipe puternice de management, care sa fie completate cu experienta noastra in gestionarea rapida a cresterii organice si bazate pe achizitii.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, vizitati: http://www.worldclass.ro/ sau

https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Domenii: Afaceri, Media, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →