World Class deschide un nou club de health & fitness în Oregon Park

Publicat pe 13 Martie 2019
Un nou club de health & fitness va fi adăugat rețelei World Class în septembrie 2019, World Class Oregon Park. Aceasta reprezintă o mișcare strategică importantă pentru consolidarea prezenței World Class Oregon Park în partea de nord a Capitalei, unde cluburile World Class deja existente trebuie să răspundă unui număr foarte mare de cereri.

World Class se bazează pe potențialul imens al acestei zone în care se dezvoltă noi parcuri de clădiri rezidențiale și de birouri, concentrând o mare parte a populației. Această nouă extindere a rețelei de health & fitness World Class este strâns legat de conceptul #BeHealthy, întrucât face serviciile de health & fitness mai accesibile. Astfel, din ce în ce mai mulți români vor fi mai activi mai des, deoarece vor putea beneficia de serviciile World Class de health & fitness în apropierea casei și a locului lor de muncă.

Programele de wellness ale companiei se află într-o creștere accelerată, iar febra industriei de health & fitness continuă să cucerească Europa. Conform unui studiu EuropeActive, numărul membrilor de cluburi europene de fitness a depășit 60 de milioane și a crescut cu 4% în anul precedent. Având în vedere acest context de creștere a popularității, cea mai mare rețea de health & fitness din România, World Class, anunță peste 62.000 de membri activi și estimează până la sfârșitul anului 2019 peste 70.000 de membri activi și o rețea de peste 40 de cluburi World Class în toată România.

În plus, numărul de abonamente de wellness oferite de World Class continuă să crească datorită pachetelor corporate. 

„World Class Oregon Park este o nouă destinație de health & fitness cu o poziție strategică, aleasă pentru a face serviciile noastre mai accesibile, aproape de casă și de locul de muncă al românilor. Este o parte importantă a investițiilor noastre în Mișcarea #BeHealthy. În ceea ce privește continuarea investițiilor, planurile noastre de extindere a rețelei de health & fitness în 2019 implică, de asemenea, investiții majore în echipa noastră, în expertiza și cunoștințele specialiștilor noștri în health & fitness, în cluburile noastre existente, actualizându-le și renovându-le în mod constant", a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România. 

Noul World Class Oregon Park se află într-o zonă foarte ușor accesibilă din București, în zona de nord a Capitalei. Clubul se va bucura de o locație accesibilă, unde rețeaua are deja o prezență puternică prin cele trei cluburi existente: Caro, Promenada și Upground. Clubul va fi inclus în categoria de membru Bronze, va fi al 38-lea club World Class din rețea și al treilea club ce va fi deschis în 2019. World Class Oregon Park se întinde pe un spațiu generos de 1.400 de metri pătrați și oferă zone pentru antrenamente de functional fitness, studiouri de aerobic și cycling, echipamente premium și accesorii furnizate de Technogym, lider mondial în industrie.

Despre World Class România

World Class România este lider pe piața locală în industria de health&fitness, numărând în present 38 de centre (35 active si 3 care se vor deschide în acest an) și 62.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă și un concept premium de club de fitness și lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare, în cadrul căreia membrii au posibilitatea de a se antrena și relaxa, într-un cadru intim și exclusivist.

Resource Partners este acționarul majoritar al World Class România. Fondul de investiții cu capital privat, susținut de investitori instituționali, se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea și susținerea, prin experiența pe care o oferă, a companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: www.worldclass.ro și www.facebook.com/worldclass.romania

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →