World Class estimeaza venituri de 30 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2018

Publicat pe 13 Septembrie 2018
Bucuresti, 12 septembrie: World Class Romania, cea mai mare retea de sanatate si fitness, continua sa se extinda la nivel national, deschizand noi cluburi in apropierea zonelor rezidentiale sau de afaceri, pentru a integra sportul, sanatatea si fitness-ul in stilul de viata al romanilor.

Impactul strategiei este unul incurajator, deoarece baza de membri World Class a crescut pana acum la aproape 60.000 la nivel national si a depasit 1,2 milioane de participanti la clasele de group fitness.

Datele comparative pentru anul 2017 arata ca veniturile World Class au ajuns la aproape 25 de milioane de euro, cu o crestere totala de 34,7% fata de 2016, iar pentru anul 2018, World Class estimeaza sa atinga venituri de 30 de milioane de euro. De asemenea, vanzarile de suplimente nutritive au avut o crestere record de 147% fata de anul trecut. Mai mult, cererea de sedinte cu antrenor personal a crescut semnificativ in 2017, iar cifrele confirma exact acest lucru: cea mai importanta evolutie este cea a pachetelor de personal training, care a inregistrat vanzari cu 40% mai mult fata de 2016, adica 13,6%, ceea ce inseamna peste 3,3 milioane de euro doar din acest tip de servicii.

"Sanatatea unei naţiuni este strans legata de gradul de activitate sau de inactivitate intalnit. Oameni sanatoşi inseamna o economie sanatoasa, mai puţini bani cheltuiţi pentru ingrijiri medicale şi spitalizari, mai puţine concedii medicale, angajaţi mai fericiţi şi mai eficienţi. Ştim ca ne-am atins obiectivul atunci cand oamenii conştientizeaza beneficiile vieţii sanatoase şi hotarasc sa faca din sanatate o prioritate de zi cu zi. Din ce in ce mai multi dintre membrii solicita serviciile noastre personalizate pentru a adopta un stil de viata sanatos.", a declarat Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

Extinderea strategica a retelei se reflecta in evolutia cifrelor. Deschiderea noului club World Class Titan Park reprezinta o noua oportunitate de a fi mai aproape de cat mai multi romani si de a-i atrage catre beneficiile unei vieţi active. in perioada urmatoare, World Class va deschide inca doua cluburi in Bucuresti, unul in zona Obor la Veranda Mall şi unul in AFI Tech Park, un nou campus de afaceri situat in inima Bucurestiului.

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider pe piata locala in industria de health&fitness si numara in prezent 35 de centre (31 active si 4 se vor deschide in acest an si in decursul anului viitor) in toata tara si 60.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania ofera si un concept premium de club de fitness si lifestyle, intitulat W, care reprezinta o oaza urbana holistica de relaxare, in cadrul careia membrii au posibilitatea de a se antrena si relaxa, intr-un cadru intim si exclusivist.

Resource Partners este actionarul majoritar al World Class Romania. Fondul de investitii cu capital privat, sustinut de investitori institutionali, se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Prin experienta pe care o ofera, Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinereacompaniilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati: www.worldclass.ro si www.facebook.com/worldclass.romania

Domenii: Afaceri, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →