You are the architect of your dream!

Publicat pe 21 Martie 2017
Daca esti o persoana implicata, care isi doreste sa invete lucruri noi, sa se autodepaseasca si sa se autocunoasca, atunci ai gasit locul potrivit pentru dezvoltarea ta personala. Proiectul Dream Big este dedicat persoanelor ca tine.

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) este asociatia studenteasca ce aduce la un loc tineri dedicati si entuziasti, care pun pasiune in tot ceea ce realizeaza, avand o traditie de 18 ani si bucurandu-se in prezent de un numar de 190 proiecte implemenate ce au  influentat pozitiv 10.000 studenti.

Proiectul Dream Big este unul din proiectele Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), care ofera studentilor oportunitatea de a isi descoperi misiunea personala, de a isi seta obiective inalte si de a afla mai multe despre valorile tale personale, plecand apoi spre cucerirea idealurilor tale.

Scopul celei de-a 7-a editii este sa iti ofere mediul oportun de a te dezvolta pe plan personal prin interactiunea cu oameni de succes din mediul de business si prin networking cu studenti care iti impartasesc valorile. Proiectul se desfasoara in perioada 30 martie - 4 aprilie 2017

Acesta are o structura de tip boot camp, in cadrul careia cei 30 de participanti la proiect vor lua parte la traininguri cu diverse teme: Autocunoastere si inteligenta emotionala; Branding personal; Pasii spre visul tau; Leadership personal; Time management; Misiune, viziune si setare de obiective; Automotivare.

La finalul proiectului, participantii vor reusi sa isi seteze obiective, vor putea sa se autocunoasca si porneasca la drum pentru indeplinirea visurilor lor. Acestia au posibilitatea obtinerii unor intalniri cu persoane specializate din domeniu si vor primi o diploma de participare.

Inscrie-te in proiect aici: goo.gl/pNVh53 pana pe data de 24 martie 2017 si indrazneste sa te autodepasesti pentru indeplinirea visului tau.

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER

ASER este un ONG studentesc infiintat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

Domenii: Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →