Zevo, brand cu traditie in materie de genti din piele

Publicat pe 28 Iunie 2021
Nu degeaba este o recomandare constanta sa sustinem producatorii autohtoni. Sustinem in acest sens si Zevo, un brand care aduce in atentia publicului, de ani de zile, genti din piele naturala. Acestea sunt creatii aparte, designuri originale, accesorii create cu multa migala in Italia.

Zevo si-a facut loc in aceasta nisa prin originalitatea modelelor propuse. Fiecare geanta este creata manual, finisata. Este emblema calitatii mai intai de toate prin materia prima si anume pielea naturala. Aceasta poate fi si matlasata si i se asociaza insertii si accesorii inedite - accente metalice, poate chiar si blanita de ponei.

Zevo pune pe primul loc experienta unei femei cand isi alege si poarta o geanta

Pentru cei care rezuma o geanta la un simplu accesoriu trebuie spus ca Zevo vine sa demonstreze ca este mai mult de atat. Asadar adauga o nota mai personala experientei de cautare, alegere si purtare a unei genti. Viziunea acestui brand a fost de la inceput una diferita si este posibil ca acest aspect sa fi fost un atu. A gandit ca geanta poarta visele unei femei, trebuie sa tina pasul cu dinamica purtatoarei si deci in materie de design, forma si culoare trebuie sa corespunda cu anumite asteptari. Sa fie incapatoare, usor de purtat, compartimentata practic, eleganta inclusiv la barete. Gentile Zevo sunt asadar originale din punct de vedere al modelului. Iar la aproape fiecare tip de geanta in parte exista o paleta cromatica atractiva - galben intens, roz, rosu, nuante placute si oarecum atipice. Adica nu le veti gasi in orice alt magazin.

Zevo online

Tinand pasul cu vremurile, Zevo si-a facut aparitia si in mediul online. E-shop-ul este la indemana oricui si incanta cu o gama variata de optiuni. Se regasesc aici gentile de tip postas, cele de umar sau de mana, inclusiv variante elegante pentru tinutele de seara, genti de tip clutch. Doritoarele pot comanda online aceste accesorii. Se vor bucura de calitatea produsului din piele naturala, dar si de rezistenta acestuia. O geanta aleasa este prietena de drum lung. Minunatele genti din piele, marca Zevo, spun aceasta poveste cu fiecare alegere pe care publicul feminin o face.

Contact: 0721570026, office@zevo.ro

Domenii: Afaceri

SC EUROPEAN ADVERTISING HOLDING SRL

eAdvertising .generating top results

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!