Zipper, partener Internet & Mobile World @ 4 - 5 Oct 2017

Publicat pe 22 Septembrie 2017
Automatizarea, un raspuns la intrebarea: Cum gestionam si procesam mai eficient datele si documentele companiei noastre?

Anul acesta Zipper Romania isi anunta prezenta la IMWorld 2017, cel mai amplu eveniment business dedicat solutiilor de IT & Digital. Zipper a decis sa se alature acestui eveniment in calitate de Partener, cu scopul de a aduce in prin plan eficienta automatizarii fluxurilor de date si documente, ca raspuns la provocarile actuale din domeniu.

Zipper Romania, jucator cu traditie in domeniul fluxurilor de date si documente, propune un model integrator si complet pentru gestionarea acestora din toate cele trei perspective: documente receptionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie.

Modernizarea si tranformarea digitala, managementul costurilor si al riscului, calitatea si securitatea datelor, adaptarea la lumea “mobile” si comunicarea personalizata sunt provocari actuale prezente in viata oricarei companii”, spune Doru Vijiianu, directorul general al Zipper Romania.

In plan concret, compania a dezvoltat un concept numit strategic ”Zipper Works”, care ilustreaza modul cum solutiile si serviciile oferite servesc nevoilor partenerilor sai. Practic, sunt trei zone principale: INTO, INSIDE si OUT, fiecare desfasurandu-se printr-o succesiune de etape. Așadar, INTO consta in inregistrarea, conversia, procesarea si gestionarea intrarilor de date si documente intr-o companie, INSIDE se refera la managementul si stocarea datelor si documentelor in interiorul companiei, in timp ce OUT are in vedere comunicarea si distributia iesirilor de documente din companie.

“Am dezvoltat un concept integrator 360 grade, Zipper Works, care raspunde prin solutii si servicii obiectivelor de eficientizare ale clientilor nostri. Inovatie inseamna stare de spirit, inseamna sa vrei in permanenta sa gasesti cele mai bune si mai ingenioase idei si solutii”, a completat Doru Vijiianu, directorul general al Zipper Romania.

De peste un deceniu in Romania, Zipper s-a concentrat pe dezvoltarea si implementarea unor noi tehnologii de lucru ce raspund nevoilor reale ale oricarei afaceri, indiferent de dimensiunea acesteia. Solutiile si serviciile de automatizare, digitalizare, utilizari mai eficiente ale resurselor sunt simple in aparenta, insa realitatea cere flexibilitate si configurabilitate, resurse umane specializate, inovatie, investitii in tehnologie si dezvoltare.

Zipper va fi prezent la evenimentul IMWorld si cu cea mai recenta achizitie din portofoliu - EnterpriseScan by OPEX. Statia de lucru CE imbina scanarea inovatoare de tip “drop feed” cu performanta unui scaner de productie, de mare capacitate.

EnterpriseScan by OPEX este un echipament unic pe piata romaneasca conceput pentru procesarea eficienta a dosarelor complexe. EnterpriseScan este solutia cu ajutorul careia se pot realiza, intr-un mod rapid si eficient, atat deschiderea plicurilor, cat si extragerea automata, sortarea si scanarea la rezolutii superioare a continutului acestora.

In cadrul IMWorld puteti participa activ la demo-uri live de automatizare si digitizare a documentelor (facturi, dosare de credit, polite de asigurari, contracte, etc). In cadrul acestor demonstratii veti descoperi beneficiile alegerii acestor tehnologii, menite sa aduca companiilor economii substantiale de resurse financiare si de timp. Printre solutiile prezente la eveniment, putem enumera:

Despre Zipper Romania

 

Zipper face parte dintr-un grup de firme cu prezenţa în 5 ţari din Sud-Estul Europei. Cu doua centre de procesare în Romania şi unul în Moldova, la Chişinau, acopera nevoile companiilor de a-şi optimiza şi consolida fluxurile de date şi documente, oferind soluţii şi servicii de procesare a datelor şi a documentelor recepţionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie. 

Soluţiile asigura suport solid pentru reducerea costurilor şi a timpului de procesare a fluxurilor de date şi documente prin cinci linii de business Zipper Flow, Zipper Docs, Zipper Archive, Zipper Secure şi Zipper Direct, respectiv 14 soluţii şi servicii.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati ezipper.ro

Informatii suplimentare:

Anton Voicu – Communication & Lead Performance Manager

Romania, Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 1G, sector 3

T: 021 340.46.38 I M: +40749 998 656, anton.voicu@ezipper.ro I eZipper.ro


Zipper Services SRL

Zipper face parte dintr-un grup de firme cu prezenta in 5 tari din Sud-Estul Europei. Cu doua centre de procesare in Romania, la Cluj-Napoca si Bucuresti si unul in Moldova, la Chisinau, Zipper...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!