Ziua Copilului- Magazinele Elvila micşorează preţurile la mobilierul pentru copii

Publicat pe 31 Mai 2019
De ziua Copilului, producătorul de mobilă Elvila te ajută să faci o investiţie în viitorul celor mici: reduceri de 15% te aşteaptă la seturile de dormitoare şi piesele de mobilier pentru copii

Ştim cât de importantă este perioada de dezvoltare a copiilor, şi ne dorim să contribuim azi la pregătirea adulţilor de mâine. De aceea te aşteptăm de 1 iunie cu reduceri mari pentru cei mici!

Ofertă seturi de dormitoare pentru copii

Setul de mobilier pentru copii MARIA este dedicat micilor exploratoare: combinaţia vibrantă de roz şi crem creează o atmosferă energizantă şi alungă orice urmă de plictiseală. Acest set dispune de un dulap cu două uşi, etajeră cu uşă, un pate pentru o persoană, şi un birou cu trei sertare. Este ideal pentru momentul în care cea mică este pregătită să ia în primire propria ei cameră. Alege de 1 iunie mobilierul Maria şi economiseşti 589 lei!

Pentru camera fraţilor, setul de mobila CAMPUS iti aduce un pat pentru doua persoane, o poliţă şi o etajeră suspendate, birou pentru calculator şi un dulap cu două uşi şi două sertare. Piesele ansamblului CAMPUS permit diferite variante de amenajare, fiind uşor asamblat şi de mutat de fiecare dată când se doreşte o schimbare. Alege acest set online sau din magazinele Elvila de Ziua Copilului şi cu reducerea de 15% vei economisi 583 de lei.

Mobilierul pentru camera Happy este ideal atât pentru zilele de şcoală, cât şi pentru vacanţă. O cameră plină de culoare şi de viaţă, pentru copii energici şi inspiraţi. Setul cuprinde un dulap spaţios cu trei uşi, un pat pentru o persoană, etajeră cu trei poliţe, dar şi un birou pentru calculator. Cu reducerea de 15%, cumpărătorii vor economisi 433 de lei.

Intra pe Elvila.ro şi fă cunoştinţă  aici cu ofertele de Ziua Copilului. Alege seturile de mobilier sau produsele preferate pentru camera copiilor şi întâmpină vara cu prospeţimea unei camere nou amenjate!


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →