zmAUkin: prima aplicație românească gata să îți transforme viciile în lingouri de aur

Publicat pe 9 Martie 2021
zmAUkin este prima aplicație românească ce are scopul de a transforma obiceiurile nesănătoase în investiții pe termen lung. Proiectul are la bază dorința de a oferi oamenilor motivația extrinsecă necesară pentru a-și combate viciile, propunând ca alternativă investiția în diferite resurse care pot deveni profitabile pe termen lung.

Businessurile de viitor sunt cele capabile să schimbe mentalități și să aducă experiențe benefice comunității lor. După acest criteriu s-a ghidat și conceptul primei aplicații mobile din România care te ajută să pui stop viciilor tale. Astfel, utilizatorii au ocazia să renunțe la obiceiurile nesănătoase și să salveze banii pe care în mod obișnuit i-ar fi alocat unui viciu, aplicația punând la dispoziție opțiunea de a investi suma respectivă în lingouri de aur sau alte metale prețioase.

Cum a luat naștere proiectul și motivația din spatele brandului

Investiția în metale prețioase se află în strânsă legătură cu viziunea brandului care crede în valori certe și stabilitate, aurul, argintul, platina sau diamantul fiind investiții sigure, durabile, care nu implică riscuri majore. Acest fapt este susținut și de evoluția unor astfel de metale prețioase pe timp de incertitudine economică, aurul atingând un nou record istoric de $2.062,50/uncie la doar cinci luni după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat epidemia de COVID-19 pandemie. De altfel, afinitatea poporului român pentru metale prețioase poate fi observată cu ochiul liber, oamenii alegând să investească în bijuterii, considerându-le semn al bunăstării și obiecte ce vor dăinui peste generații.

Ideea a apărut din necesitate, necesitatea de a salva banii de țigări într-o formă în care să nu fim tentați să-i mai cheltuim. Suntem câțiva prieteni, majoritatea fumători, și ne-am gândit care ar fi motivația supremă pentru care ne-am lăsa de fumat. Apoi, chiar la o țigară, ne-am gândit la lingouri de aur, așa cum vedeam noi în filme, iar cam toți am fost de părere că o soluție care să îți transforme banii cheltuiți pe țigări în aur de investiții ar fi varianta cea mai bună. Privind în trecut ne aducem aminte cum părinții, bunicii aveau ceva acolo, cât de puțin, economii în aur sau bijuterii, iar de aici a plecat totul. Sigur, păstrând ideea de aur, însă mergând spre lingouri de 24k cu puritate maximă, declară Rareș Verdeș – Cofondator zmAUkin.

Aplicația funcționează simplu și rapid. Primul pas către schimbarea obiceiurilor nesănătoase constă în descărcarea aplicației și crearea unui cont. Utilizatorii vor fi nevoiți să introducă datele personale și un card bancar, astfel încât tranzacțiile să fie efectuate cât mai rapid. Următoarea etapă se bazează pe stabilirea unui obiectiv, ceea ce presupune alegerea lingoului dorit și determinarea perioadei de timp în care poate fi cumpărat. Progresul poate fi urmărit zilnic, iar utilizatorii au opțiunea de a face oricând un top up care îi va duce mai aproape de obiectivul stabilit. Odată atins obiectivul, simpla atingere a butonului ”Comandă” te va face să intri în posesia lingoului, acesta fiind livrat în cel mai scurt timp la adresa aleasă.

Totodată, zmAUkin îți oferă posibilitatea de a cumpăra metale prețioase fără a fi nevoit să aloci o sumă considerabilă pe loc și tocmai asta face ca oricine să aibă posibilitatea de a cumpăra aur de investiții în cel mai simplu mod posibil, în mod treptat, astfel încât satisfacția să fie pe măsură. Mai mult decât atât, prețul final per lingou din cadrul aplicației este chiar mai mic decât cel al băncii. Aurul va rămâne una dintre cele mai sigure investiții pe termen lung, mai ales ținând cont că toate băncile centrale din lume au rezerve importante în aur, aur de 24k pe care îl poți obține și din aplicația zmAUkin.

O aplicație românească, cu potențial de dezvoltare la nivel internațional

Obiectivele sunt simple, ne dorim să creștem, ne dorim ca utilizatorii noștri să poată avea acces într-un mod facil la achiziția de aur și, de ce nu, să reușim poate într-o zi să refacem tezaurul la nivel național, împreună cu utilizatorii noștri din comunitatea zmAUkin. Un obiectiv secundar este acela de a lansa aplicația în mai multe țări și de a arăta că și soluțiile pornite din România pot aduce plus valoare. Am avut deja discuții preliminare inclusiv cu câteva bănci care s-au arătat interesate de o colaborare și integrare cu sistemele lor, însă vom analiza oportunitatea acestei potențiale soluții, ținând cont mai mult de ceea ce vor dori utilizatorii noștri, completează Rareș Verdeș.

zmAUkin este deschisă tuturor celor care doresc să investească în aur, argint, platină sau diamant, prin intermediul unei metode sigure și eficiente, însă nu reprezintă un cont de economii pentru depunerea și păstrarea sumelor în aplicație, ci o modalitate avantajoasă de a cumpăra diferite resurse.

Găsești regulamentul aplicației pe www.zmaukin.com și mai multe detalii pe pagina de Facebook zmAUkin.

Domenii: Investitii

Blogal Initiative SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!